• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Kochane Niunki z Was ;*** Asiu a on przyjmuje kiedyś z rana? Bo moj A w tym tygodniu konczy prace o 13 i chciałabym lekarza odwiedzić przed jego powrotem z pracy zeby nie sluchac jego marudzenia. Bo On sadzi ze jak lekarz jeden cos powiedział to tak jest i nie da sobie do tej gliwki nic powiedzieć. ..

reklama
Asiu odnosnie zakopanego to bylam tam pare razy... nawet na sylwestra z przyjaciolmi... bylo super... :-D wiec ciesze sie ze tam sie wyvieracie i ze akurat bedziesz miec owu... obys przyjechala z 2 kreseczkami he he :-)

Anula1988 a gdzie ty sie wybierasz 28 kwietnia?:tak: a jak sie wstawia fotki na forum? czy mam dac na fb?

Ewelinka chyba we wtorki od rana jest. Ale zadzwon jutro moze jutro tez z rana bedzie i daj mi znac. We wtorek caly dzien pracuje ale jak zalatwisz jutro to moge byc twoja towarzyszka ;-)

Anula dzis tylko jednego bursztynka znalazlam, a cala reszta to z jesieni i to i tak tylko polowa bo koty wysypaly a szym wciagnal to odkurzaczem bo nie chcialo mu sie zbierac. Myslalam ze go zabije!

Ewelinka idz, skonsultuj się z lekarzem, lepiej wyjaśnić niż żyć domyslami

Anula a Ty, a Ty :)

Słonka pik LH chyba był w nocy lub rano, bo kreska już jest słabsza, a ta z rana jak wyschła jest taka jak kontrolna, jest taka jak wczoraj była

uploadfromtaptalk1393184438263.jpguploadfromtaptalk1393184452680.jpg

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1393184438263.jpg
    uploadfromtaptalk1393184438263.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 47
  • uploadfromtaptalk1393184452680.jpg
    uploadfromtaptalk1393184452680.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Olusia- ja pisałam niedawno na forum, że na weekend majowy jadę z Adasiem do Zakopanego :tak:

Blair- o kurka, to faktycznie owu już była, wiec pedem jeszcze dzisiaj do wyrka, aby świeża porcyjka żołnierzyków jeszcze zdążyła dotrzeć do twierdzy i ją ZDOBYĆ oczywiście! :laugh2:

Asiu- hihi to Ci Szym! Ja bardzo lubie to imię meskie :laugh2: Mój chłopak poprzedni nawet miał tak na imię. A potem padło na Adasia i tak też zostało :tak:

KasikP- coś w tym jest :tak:

A on caly tydzień przyjmuje czy tylko jakieś określone dni?
Rano na spokojnie o nim poczytam sobie...
Szczerze? To glupie ale boje sie troche isc bo boję sie ze mi powie cos zlego ;((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry