• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Agnieszka to Męża zaangażuj niech włazi :-) niech też się przyczyni :-D

Kochane moje ja lecę do mojej Mamy na pogaduszki :-) i kawkę. Jak wrócę to się odezwę :****

Asiu i poczytam o doktorku :-) coś tam już szperałam o nim i widzę same pozytywne opinie i widzę że pomógł wielu dziewczynom zajść w ciążę może i mi pomoże i choć nie uda się już w tym roku to może na początku 2015 uda się już być mamusią :D 2014 zaczął się kijowo to może chociaż kolejny rok rozpoczniemy jako szczęśliwa trójeczka albo i czwóreczka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
iwo:) - ciągniemy kogo się da ;) Ty miałaś jakieś wtyki u bociana to ślij go na początek nad morze

Malusiolka – kciuki za prawko ;-), ja 4 miesiące temu zaczęłam jeździć (prawko czekała od 2000) nie wiem jak funkcjonowała bez auta do tej pory, super sprawa taka wolność

Blair87 – jak to ten dzień to test już będzie bladnąc, teraz tylko czuwaj nad dostawami ;-)

Witam sie z rańca!!
kurcze coraz gorzej sie czuje, wszystko mnie boli ale do pracy trzeba iść..

Maluś kochana zdasz spokojnie, trzymam kciukaski &&&&&&&&&&&&7

Ja też urzadze polowanie na bociana a co??tylko niech jakiegoś na horyzoncie zobacze..

Wczoraj na forum gorący wieczór był... wszystkie jak jeden mąż do bzykania przystapiły:-) musi coś z tego być!!

Ivo gratki :*

witam nowe dziewczeta :)

gosia, ja zauważyła, że bez auta jest gorzej i tym bardziej jak ma się dzieci :) Już się nie mogę doczekać, aż będę mogła w końcu mówić, że też mam prawo jazdy :D

reklama
to kiedy Dziewczynki dzień polowania na baciany:-D
ja tez nie wyobrazam sobie bez prawka a kiedys sie chodziło z wózkiem do miasta 5 kilometrów plus tego no niska waga bo od zdania uuuu przybyło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry