• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
mam chwilkę czasu zanim ruszę do labu.
Ból owulacyjny, masa śluzu, więc to chyba ten dzień :D ciekawe jak test wyjdzie. Wczoraj nie dorwałam G, bo pracował do późna, ale może dziś :) ale skoku temp dalej nie ma :/ oby jutro podskoczyła

kajuta, Didi witajcie

rainbowmune gratulacje!

Gośka pięknie! śliczne krechy, oficjalnie już i głośno gratuluję! :tak:

Agnieszka godz robi różnicę może robić nawet o 0,1*C
owu może być w dniu skoku, dzień lub dwa wcześniej

Karolinka dziękuję dobrze, nie chce mi się pracować :P może idź do lekarza?

Asia to słyszałaś Anulę nie mnie, chyba ze moje chrapanie :P u mnie wczoraj posucha wieczorem
jak to negatywny :wściekła/y: umawiałyśmy się że będzie pozytyw!

Iwo gratulacje!!!!!!!!!!!!!

Maluś jestem za! i to samo niech się tyczy grupy na fb

Aschlee jak się dziś czujesz?

Dziewczyny ale mam zbieg okoliczności! 5 lat temu pożegnałam swoje pierwsze dzieciątko i akurat dziś mam chyba owulację i to pierwszy cykl kiedy się staramy...

dla każdej bocian zarezerwowany :D także jak tylko przyleci to łapać za nogi i przywiązać żeby nie uciekł :D bo one coś ostatnimi czasy nie garną się do roboty i no wiecie... trzeba im pomóc :D
bocianus.jpg

Załączniki

• bocianus.jpg
    bocianus.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 38
agnieszka, hehe.. ja jak zaszłam w ciąże z pierwszą to koło nas było z 10 boćków :D

Kasik, poczekajmy trochę. Niech robal jeszcze pochodzi po tym świecie :-D:rofl2:

Blair, świeczka dla Twojego Aniołka
[*] U mnie 2 miesiące minie zaraz :(

mychunia, tylko nie puszczaj :-D

reklama
haha az sie popłakałam głupia do monitora az dziecko sie patrzy na mnie i pyta co mi jest:-D tylko nie wiem czy dach wytrzyma haha:-D tylko ze one na latarni siedza to nie wiem czy to takie bezpieczne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry