Anulka, dziękuję :* Ona życia nam nie da jeżeli coś z tym nie zrobimy. Dla M abonament zaraz się kończy więc nie będzie mieć z nami kontaktu. 3 tygodnie jutro będzie jak tu mieszkamy, a nawet nie zapyta się co u dzieci. Wczoraj jeszcze M powiedział, że jego mama myślała, że przyjedzie sprzątać i pomóc im.. Szkoda słów na tą kobietę. Jak jej M powiedział, że niedziela jest do odpoczynku, bo pracuje dużo i późno wrócił, a ja na jeździe byłam i chcemy tera zmieć czas dla siebie i dzieci, to się nie odezwała. Wydaje mi się, że ona próbuje przez takie głupie gadanie nawiązać z moim mężem kontakt, ale ja nie mam zamiaru z nią utrzymywać. Jutro o 7-dmej M jedzie do rodziców do domu (Oni w pracy będą) i chce swój samochód zabrać (mamy dwa). Nie musi z nimi się widzieć, aby odebrać swoją rzecz, bo ma klucze
Julia, witaj Kochana :* Ciesze się, że do nas wróciłaś :* Ale mam nadzieje, że szybko zobaczysz znowu swoje upragnione kreseczki :* Porozmawiaj z mężem i powiedz o co chodzi. Mam nadzieje, że zrozumie

:* Ale mam też nadzieje, że od nas z Ciężarówek nie odejdziesz?
watpliwosc, pisałam na PW do
Aschlee o moim mężu. Chodzi o to, że jeżeli zdecydowalibyśmy się, to pracowałby na wykończeniówce u swojego kolegi ojca i na działalności, którą ma i by miał zarejestrowaną w Polsce, a tam jakby dawał usługi. I ten pracodawca jest wiarygodny.
Julia,
Aschlee, widzę że macie w tym samym wieku córeczki

Młodsze są równo o 2 tygodnie od mojej Oliwki

Ale fajnie
Didi,
kajuta, witaj
Gosia, ogromne gratulacje :* Zapraszam tutaj -
https://www.babyboom.pl/forum/stara...ciaza-ze-staraczek-2013-a-68795/#post10525761
Karolcia :*
U mnie w śluzie różowa krew się pojawia. Mało jej, ale @ się zaraz rozkręci i do tego brzuch mnie boli ;/ Ja to mam szczęście.. na sam egzamin ;

wściekła/y:
Julia, gdzie wpisać Ciebie na listę?
Uwaga!
Związku z oszustkami, które pojawiają się na forum i próbują manipulować ludźmi i oszukiwać postanowiłam: Jeżeli nowa dziewczyna, która chciałaby dostać się do naszej listy Starających się musi trochę czasu posiedzieć i popisać na wątku. Teraz od tak nowe dziewczyny nie będą przyjmowane na listę. Nie obrażajcie się, ale nie możemy pozwolić sobie na powtórkę z ostatniej sytuacji. Jeżeli dziewczyny, które znamy i będą chciały dołączyć nie ma problemu na liście od razu znajdzie się miejsce.
Pozdrawiam.