• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Mój mąż też robił badania nasienia i wyszły nie naj lepsze ale tragedii nie ma. Mam nadzieje że te które zrobi w marcu wyjdą lepsze. Wyszła mu słaba morfologia i coś z upłynnieniem

reklama
Mam nadzieje że się wciągnę :) postaram się przeczytać wszystkie posty wieczorem..bo niestety ale moje dziecko jest bardzo wymagające:) w każdym razie cieszę się że nie zamierzacie mnie jeszcze dopisywać do listy w sumie sama nie wiem jak się będę TU czuła:) czy się zaaklimatyzuje a teraz chciałam Wam chodź troszkę mnie pokazać wiec...nie chce być anonimowa wiec zapraszam didi19.pinger.pl

dziękuje po prostu nie chce być anonimowa.. w końcu wy już pewnie dobrze się znacie a ja dopiero chce dołączyć do grupy wiec zależy mi abyście mnie i moje duże dziecie poznały:)

Super imię.

Dziewczyny z innej beczki. 4 dni plamienie i kuźwa mam wrażenie, że nie zanosi się na @ już tracę nadzieję, ale nie wiem co zrobić. Czy zawracać tyłek lekarzowi czy czekać dalej. Doradzicie coś. Ciąża wykluczona, więc ten wątek sobie już darujmy zaoszczędzimy czas i moje nerwy.

Mligocka a gdzie ty się podziewasz ??

Ostatnia edycja:
reklama
kajuta_89 - moja najpóżniejsza owulacja ostatnio była w 30 dc:) A takie w 18-20 zdarzają mi się dość często
Asiu - bo jednak te 6 % tylko dobrych wydaje mi się bardzo mało:-)Asiu a może coś z progesteronem?Podobno nadżerki, polipy tez mogą powodować plamienia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry