• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Asia ja bym zadzwonila do lekarza zapytac co i jak :tak:
Didi20 witaj:tak:

ja jak na razie plamienia brak huuuurrrrra.gif oby tak zostalo.Mam nadzieje ze nie bede sie znow wieczorem musiala z jego powodu stresowac

Załączniki

• huuuurrrrra.gif
    huuuurrrrra.gif
    54 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Didi, ja w obu ciążach miałam krwawienie i myślałam, że to @ a jak miała przyjść druga @, to już nie przyszła i jak będę zrobiłam okazało się, że jestem 5/6 tygodniu ciąży :D Moja mam 6 miesięcy krwawiła.

Aschlee Kochana, ciesze się razem z Tobą :D :* A poza tym uwielbiam te Twoje emoty :D

Ostatnia edycja:
Asia, jak chcesz dzwoń &&&&&& :* Ale wydaje mi się, że raczej lekarz powie żebyś czekała do rozkręcenia @. Na tym etapie raczej nie jest wstanie stwierdzić, czy jesteś w ciąży skoro planowa @ miała być parę dni temu.

no doktorek kazał zrobić bete jeszcze raz. i jesli wyjdzie 0 a @ nie przyjdzie to mam przyjechać się pokazać. A Bromergon mam brać dalej, to już mu się nie przyznałam ze przestałam brać grrr. Więc zbieram się na betka, kuźwa a tak nie chce mi się ruszać ale padne do utra z ciekawości. Ziarenko nadziei zasadził a to doktorek

Dodał również że po invitro bete najlepiej zrobić po 15 dniach od transferu Lalka to do ciebie!!!!

Asiu widzisz dziewczyny się tu znają co i jak nadziej jest :tak:
Moze bete zrób jeszcze raz ;-)
Aschlee superr że wszystko w porządku ;-)
o doktorek miał taka myśl jak ja :tak:
lalka a gdzie ty jesteś????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry