• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej Dziewczynki!

Iwo-
Kochana, aż się popłakałam jak przeczytałam Twój poranny wpis przed chwilą. Tak strasznie mocno się cieszę, że Ci się udało! Kochana musi być dobrze! Chuchaj i dmuchaj teraz!

Asiu-
kurcze, ten spadek to lipa trochę. Ale do końca będę wierzyć w Ciebie!

Lalka-
za Ciebie też cały czas ściskam kciuki! Nie można się poddawać aż do samego końca! Nie masz @, wiec to już dobry znak!

Aschlee- Gratuluje Ci, że fasolka dobrze rośnie i serduszko pięknie bije.

Blair-
noo dzisiaj pozytyw jak nic! Dawaj dzisiaj atak na G.!

Maluś- już jutro będziesz oficjalnie kierowcą ze zdanym prawkiem! Nie przewiduje innej możliwości w ogole! Pamietaj o tym!

Ja niedługo jadę po te drzwi...

Bo powiedział, że akurat na temperaturę wiele wskaźników ma wpływ, a on jest realistą i liczą się fakty. Mnie to dynda, ja ją mierze dla siebie.

Mój detektor wskazuje 97% na ciąże. Jak beta bedzie 0 to do nich napisze żeby go sobie w dupe wsadzili :-)

Lalka, bardzo Ci życzę aby Twoja beta wskazała wymarzoną i wyczekaną ciąże.

lalka - czasami temperatura przy zagnieżdzeniu spada. U mnie przy ostatniej ciazy - był taki kilkudniowy spadek a potem wzrosła ponad temp. wczesniejszą. Ale ten spadek może a nie musi byc

Dziewczyny a może @ niemam przez ten duphaston , biore go 3razy dziennie i 3 razy luteine . Czy to nie ma znaczenia ? Ja tą temp się zmartwiłam bo miałam 37.1 i z dnia na dzień rosła w piątek czy w sobote spadła do 36.8 :dry:

Anula oj nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo G w pracy do późna, będzie chyba koło 22 pewnie wykończony... Jak się uda Go zbałamucić to super a jak nie to trudno, nie chcę się nakręcać :)

Asia myślę że tempka jednak jest tez dobrym wskaźnikiem, jeśli się dobrze mierzy :)

reklama
Asia, nie myśl na razie o tym tylko czekaj na wyniki <przytul> Wiem, że łatwo nie jest czekać. Ale zajmij się czymś. Ja się stresuje jazdą i jutrzejszy egzaminem. Brzuch mnie ciągle boli ;/

Anulka, na razie nie myślę o tym, bo rozczarowanie boli. Popłakałam się jak nie zdałam pierwszy raz teorii i nie chce znowu tego przechodzić. Ale dziękuję :*

Didi, przepraszam że zapytam o tą Twoją betę z wynikiem 0 przy ciąży. Dziwne, to jest. Nigdy nie ma ciąży jeżeli beta wynosi zero. Po jakim czasie od planowanej @ zrobiłaś betę? A po jakim czasie lekarz stwierdził, że to ciąża, bo test pokazał dwie kreseczki. Sorki jeżeli źle się z tym poczujesz, ale to jakieś niewiarygodne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry