• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair oczywiście ja też uważ =am że jest dobrym wskaźnikiem, napisałam tylko co lekarz powiedział bo o to pytałaś. Co do temp i progesteronu to na ovufriend jest jak byk napisane ze progesteron wplywa na wahania tempki.

Poza tym i tak swoje wiem, to badanie to czysta formalność. Nawet jak bedzie 0 to biore to na klate i swoje dalej robie:-)

Anulka jak tam pokrzyczałaś wczoraj ?? :-)
Kupuj te drzwi morze ciszej będzie :)

Ostatnia edycja:
lalka, dziękuję że pytasz :* U mnie może być, ale stresuje się jutrzejszym egzaminem :P Wczoraj na jeździe byłam i mój egzaminator zrobił mi na placyku mini egzamin i kurde dobrze poszedł tylko instruktor drzwi tylne zostawił otwarte, a ja nawet nie zwróciłam uwagi na kontrolki i tak to oblałabym go ;/ Oby jutro się udało, bo mam dość już tego stresu. A jak Ty się czujesz? cały czas Ci kibicuje :*

lalka - a ile lekarz kazał ci przyjmowac duphaston? Ja mam brać 10 dni. Po 10 dniach odstawić i czekać na @ lub dwie kreski:-)Ale Ty miałas transfer to nie wiem czy tuaj nie odstawia sie dopiero po becie. Najlepiej słuchać lekarza.

Podobno progesteron podwyższa temperature, ale jak ma spac to spadnie czy sie bierze czy nie

Asiu- tak, powzdychalismy sobie razem z Adasiem na ten bezlitosny świat :laugh2:

Blair- przyjmowany dodatkowo progesteron sztucznie zawyża temperaturę. Dżoana ma rację :tak:

kasik : ja mam brać do testu , jak będzie pozytywny to odtawić .
Maluś : na spokojnie , skup się , posprawdzaj wszystko i ruszaj do boju :-) pisze tak a sama niemam prawka , nie kręci mnie to i nie chce . Napewno Ci się uda . Trzymam kciuki

Maluś zdasz na pewno! Nie denerwuj się, podejdź do tego zadaniowo. Jak do zmiany pieluchy - musisz to zrobić spokojnie i jak najdokładniej :) bez nerwów. Ja wierzę w Ciebie.

Anulka :) w Rumii masz leroya czy w Weju>

Malus ja za jutro trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&& i witamy Cie jutro w gronie kierowców:tak:
Asiu normalnie żyje twoja beta &&&&&&&&&&&&
a co do bety to czy ona wogule moze miec 0 bo kiedys wyczytałam ze beta 0-1 to kobiety przed menopauza maja

reklama
Asia wiem że chodziło Ci o opinię lekarza :)
Aha zapamietam że progesteron wpływa na temp.

Malus podejdź zadaniowo, trzeba zrobić i już :) dasz radę na pewno :)

Ewelinka może wyjść beta <1 a pozniej ciaza, jak była zrobiona za wcześnie

Stoję właśnie na światłach w aucie, jestem od forum uzależniona )

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry