• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No to będzie się działo...;-);-)
Zrób zapas bielizny i nie odpuszczaj szymowi:tak:
Ojj ewelinka :-):-)
U mnie się zbliża ovu więc do dzieła:tak::tak:- co prawda dzidziuś z grudnia to będzie maskara finansowa dla nas no ale trzeba się poświęcić.:happy::rofl2:

Tak mąż gotowy :-) w weekendy działa z remontem żeby podgonić choć pokoik dla maleństwa czeka już gotowy na pomalowanie i położenie paneli:-)

Gosia piękny suwaczek :tak:

ja właśnie pozałatwiałam wszystkie sprawy w firmie :tak:

a ja nie mam prawka :-(

ewelinka nie ładnie :no:

Asia u la la co za słownictwo :-D

zaczęły się plamienia, więc mam nadzieję, ze upragniona małpa w końcu zajrzy :-)

hejjjjjjjjjjj.....
AŚ przykro mi bardzo &&&& za nastepny cykl..

Byłam w Aptece, zostawiłam ponad 100 zł, nakupiłam sobie witaminków :) i na koniec mówie ze jeszcze coś na katar a pani do mnie "Dla kobiety w ciąży" a ja "Nie dla mnie:)"
Buchłyśmy smiechem.. :rofl2:

Dzisiaj wolne puki co jestem z wami a jak przyjdzie R to pewnie bedzie okupował lapka..

Buziam was kochane :*

Bosze a ja dzisiaj na 12 w firmie mam być na szkolenie bhp 5 godz to będzie trwać a poźniej od 17 do 23 normalnie będę pracować na stanowisku:crazy: nie podoba mi sie to

reklama
AsiaSzw bardzo ale bardzo mi przykro..... :-( dzis dzwonila mama do mnie ze przyszla koperta z nad morza.... czyzby to ty? he he :tak: bardzo tobie dziekuje...
Malusiolka - trzymam kciuki za dzis...:-) ja mam tak samo ze przed samym egzaminem mam biegunke, mdlosci i nic przelknac nie moge...
Matik2012 witaj u tutaj.... :tak:

Ja tez nie mam prawda, moj mnie namawia i mama... moze w koncu sie zmobilizuje i pojde.... kolezanka z pracy poszla teraz na prawko i przyniosla komplet ze soba materialow to sie za glowe chwycilam.... hehe :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry