• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

cisza tu dzisiaj jak makiem zasiał.. wybzykane to i zmeczone na pisanie sił nie ma :rofl2:

u nas także piękna pogoda.. kusi na spacer.

u mnie wielkie sprzatanie 1 dzien wolnego i trza chałpe ogarnąć :P

reklama
Kasik - moja przyjaciółka robi na Bemowie za 35 tylko wynik jest wieczorem dopiero. Ja mam namiar w Ursusie z wynikiem o 15.00

Kajuta- to może od razu trójeczke i van zapelniony będzie :) my zakupy zaczniemy od termometra skanujacego. Przy młodej nie miałam a jest przydatny.

Hej dziewczyny przepraszam ze sie tyle nie odzywalam. Tak sie rozpisalyscie ze chyba was nie nadrobie. Ale postaram sie ;)

Wczoraj mielismy scan na ktorym bylo widac pecherzyk, i pani powiedziala ze widzi polcien jakby cos tam bylo. Zmartwilo mnie ze serve jeszcze nie bilo chociaz doktor zaczela mnie uspokajac i mam wrocic 6 marca na 3 scan. Dziwi mnie to bo powiedziala ze jestem w 5tc a ja miesiaczke mialam 13stycznia wiec wypadalo by ze zaczal mi soe 7tc. Juz sama nie wiem. Plusem jest to ze ciaza sie rozwijA w dobrym miejscu bo podejrzewali pozamaciczna. Teraz tylko pozostaje czekac zeby serduszko zabilo. Ale ja juz zwariuje od tego czekania o.O. Moze ktoras z was miala podobnie?

Iwo a podałabyś namiar na to Bemowo - w Medicoverze tez czekam do wieczora.
Serio mi bleee. Moze cos rzeczywiście mi zaszkodziło.
Asiu - to terminy Nam sie pokrywaja:) O ile zdecydujemy sie na to Zakopane
magdalenka - a nie miałas późnej owulacji?

Ostatnia edycja:
Bezdzietna jak najbardziej to szanuję, chodziło mi o to że nie ważne czy mam owu czy nie, On nie inicjuje sexu tak jak kiedyś, jak jeszcze niedawno. Ale zrzucam to na przemeczenie i na pewno wyrzutów nie mam zamiaru Mu robić :)

Gośka dajesz nadzieję :*

Malus zaciskam wszystko co mogę za Ciebie ;p
Czekam na wieści :)

Bezdzietna i na samochód i na motor za pierwszym razem

Asia wykorzystaj Szymka na wszystkie możliwe pozycje hehe
Oczekuję :) na razie w pracy jestem, sprawdze jak wrócę :)
Właśnie, wykosztowalas się na przesyłkę, więc chciałabym Ci oddać kaske :)

My mamy kombi jeden samochód więc nie trzeba będzie zmieniać :) mój to nieduży ale dla mnie i dziecka na małe odległości będzie też dobry :)

Co dziś macie na obiad? Ja chyba zrobię krem z brokulow :)

Ale piękna pogoda, zwłaszcza u mnie na wsi w pracy :) z dala od wawy :)

Kasik ja w centrum medycznym damiana płaciłam 40zl

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry