• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziękuję dziewczyny :* Kochane jesteście :D Tak się stresowałam, że sama jestem w szoku, że zdałam. Najgorsze było czekanie na egzamin, bo czekaliśmy w takim pomieszczeniu i ktoś wyczytywał nas. Przyszła moja kolej i stres odszedł. Miałam fajnego egzaminatora - młodego :D Wiecie co? Idąc do samochodu widziałam jak egzaminatorzy na mnie patrzą i się uśmiechają :P Nie wiem o co im chodziło :-D Jeden błąd na mieście zrobiłam, ale jestem zadowolona. Noga mi się lekko telepała jak na światłach stałam, a tak poszło z górki :D:D Pamiętam jak pisałyście, że teorię zdałam za 7-mym razem, to praktyka musi być za pierwszym :D

wieeeeelkieee gratulacje Malus!!!!!! teraz jak podjedziesz pod dom tesciowej to ja szlak jasny trafi hihihihi :D mogliscie poczekac i po ten drugi samochod podjechac razem :D jej mina bylaby bezcenna !! supeeer kciuki fioletowe ale sie oplacilo :D:D:D marsz do swietowania :D

Maluś to będziesz teraz szaleć po drogach :D

Motylku fajny salon :) przytulny :)

Czy możliwe jest żeby owu była w dniu w którym jest pik na teście owu? wczoraj wszystko bolało i świadczyło o owu, a dziś już spokój :confused:

Motylku no faktycznie juz koniec miesiaca prawie.. czyli pewnie 28 sie dowiesz no bo musisz wiedziec bo w sobote nowy miesiac masz... :-) to czekam na twoja wiadomosc...

Maluśśśśś Ty Nasz kierowco bombowca <przytul> Gratuluje !!!!!!:-):-):-):-)
Jak już dziewczyny wcześniej pisały musimy to oblać !! Co Nam zaproponujesz???:tak:;-);-);-)
A twoją teściową to by pewnie z zazdrości wykręciło hahaha:-D:-D
Ja jestem uzależniona od jazdy samochodem od 7 lat kocham jeździć kocham no i od forum bb:-):-)
Właśnie właśnie Nasze spotkanie jak już coś macie to piszcie ja też wtedy będę kombinować

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki mam pytanko czy ktoras z was ma slownik angielsko polski albo polsko hiszpanski na telefonie? jak on dziala? piszesz z kims i automatycznie przetlumacza tobie tekst na jezyk ktory cie interesuje czy musialabym caly teskt skopiowac zeby mi przetlumaczylo..?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry