• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

hej Anula :)

Asiu dzięki za odp :* myślałam że są sztywne normy tych testów, ze owu dopiero po min. 24h

Milgocka ooo to wolne w idealnym terminie, bo owu się zbliża :D będzie głośno :D

Kasik żaden problem :) wolałam pokazać na obrazku, bo ciężko wytłumaczyć :D

reklama
Mligocka- szykuj Kochana łózko, siebie i Ł., bo testy czarno na białym pokazują, że owulka coraz bliżej! A jeszcze jak poprosisz Blair, to ona Ci podpowie cosik o punkcie G., bo ona z G. są w tym SPECJALISTAMI! :laugh2:

Blair- haha! Facepalm- padłam! :laugh2:

Asiu
- ja mam mega śmiech z tego odcinka rozmów w toku. Chyba wzięli najgorszych głupoli wśród starających się, bo jedna Dziewczyna mowi, że zbierała nasienie Męża i je sobie strzykawką "wstrzykiwała"!!?? :confused::baffled::eek:
Jaaa... skoro, niektóre Kobiety mają takie "metody", to stwierdziłam, że ja to przy nich jestem mega wyluzowana, hihi! :laugh2:

Ostatnia edycja:
Olusia- można tak rzec:-) U mnie fajny oddział się zrobił, leżący pacjenci z pamperami wypisani więc jest całkiem okej :)
kasikp- z tego co się orientuje to Ty też tuż przed ,jajeczkowaniem,:happy:
Blair- będzie będzie , ale czy głośno, wątpliwa sprawa, raczej cicha jestem:laugh2::laugh2: Zgadza się, idealny termin przypadł na moje wolne:happy:
Anusia- mój gotowy zawsze, no prawie zawsze, ja tym bardziej aaa łóżko, co tam łóżko:-D, o co chodzi z punktem G?;-)

Ostatnia edycja:
Blair- no ja już nie śmiem Ci napisać, że ja to mam trochę kłopot z moim "G.", ale to chyba nie temat, aby pisać o tym tak publicznie :laugh2:

Mligocka- aaaaaa, to ty nie czytałaś wczorajszych i przedwczorajszych postów, bo tam Kochana wszystkiego się dowiesz o co chodzi z punktem G.! :laugh2: Oj, nie nadrobiłaś lektury, niedobra Dziewczynka! :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry