• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
watpliwosc dziękuję :* Kochana, dobry pomysł. Pojadę z mężem po auto jak będą w domu :D Dzisiaj nie przywiózł subaru, bo późno wstał, ale za to rzeczy nasze przywiózł. Po auto z nim się przejadę, aby ją coś trafiło :-D Świętować będę jak M wróci z pracy. Musiał jechać do jednej i wieczorkiem wróci. W czwartek jadę zapłacić za prawko i za tydzień w czwartek będzie do odbioru :D

Kasik, w lodówce od prawi 2 tygodni chłodzi się czerwone słodkie wino :D

Oluś mój M ściągnął mi na telefon jakiegoś tłumacza, w którym wpisuje tekst aby mi przetłumaczył, albo jeszcze lepiej mówię tekst i tłumaczy mówiąc i od razu piszę tłumaczenie :) Fajne to jest. Wystarczy mieć podłączony internet/WiFi. Każdy język tutaj jest.

Malus jestem dumnaz Ciebie wiedzialamze zdasz innej opcji nie bylo:tak: gratulacje.gif

Załączniki

• gratulacje.gif
    gratulacje.gif
    62,4 KB · Wyświetleń: 39
ja w ogole tego punktu Gie nie potrafie znalezc :D :O

a te rozmowy w toku sa straszne ... jesli Ci ludzie nie sa podstawieni to nie chce myslec co ich sklonilo zeby tam pojsc :-(
chyba ze ten program sponsoruje calosc badan i oplacaja lekarza .. byc moze samych ich nie byloby nigdy stac na te badania .. .pewnie to powod .. to sie powinno zmienic powinny badania zwiazane z plodnoscia byc darmowe ..
albo nie wiem powinni wprowadzic obowiazkowe takie badania gdy para decyduje sie na dziecko .. ile mniej nerwow problemow i strrachu .. :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry