reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee nie strasz, co się dzieje? Trzymam mocno kciuki!

Asia super widoki! Już w maju tam będę :D

Letta na początku zawsze jest trudno, pozniej już luzik pełen :)
Ale gratki dałaś radę :) to się liczy :)

Gochson mój G kupił taki Chrzesniakowi na 1 urodziny, koła pompowane, ale jaki rozmiar to nie wiem

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jesteśmy po ślubie 3 lata, o pierwsze dziecko staramy się pół roku. Mieszkamy w Wielkopolsce. Mam 29 lat (rocznikowo). Mój mąż jest dwa lata starszy. Obecnie czekam na badanie drożności jajowodów, bo zdaniem mojego lekarza mam - po przebytym zapaleniu przydatków - zrosty, które utrudniają zajście.

AniaBeata : cześć :-)
Aschlee : co się stało ?
Ja dziewczyny też niemieckiego nie lubie i nie umiemmm , nie znosze go i nawet nie zamierzam się uczyć :-D
A u mnie tak : zapalenie pecherza dostałam antybiotyk :shocked2:
A M jakieś witaminy czy cosik na poprawe nasienia 2 leki . Czekamy do Maja w maju wizyta , kolejne badania nasienia i okaże się czy jest z czym startować
:sorry2:

W kwietniu dopiero, pod warunkiem, że nie zaszłam w poprzednim cyklu. Czekam właśnie na @, zobaczymy.
Ale to nie jest klasyczne hsg. Bo lekarz powiedział, że to HSG, które jest refundowane na NFZ jest bardzo bolesne. Jest też nierefundowane, które polega nie na kontraście, a takiej specjalnej piance i nie na rentgenie tylko na USG. Ono się nazywa Hyfoam czy jakoś tak - nie pamiętam. W każdym razie jest to opcja bezbolesna - dla ciała, bo dla portfela trochę tak.:tak: Miała któraś z was takie badanie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry