• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Gochson tych badan jest tyle ze glowa mala... to co ja zrobilam to pewnie pikus.. chociaz mysle ze w moim przypadku nie trzeba robic wszystkich badan... chociaz teraz wiesz mozna gdybac jakie mozna... zrobilam to co chcialam zrobic... chociaz mysle nad jeszcze kilkoma badaniami.. a jakiety robilas badania?

ewelinka_shn te badania to na krzepliwosc, na zly przeplyw krwi przez macice...ale moze przy pustym jaju plodowym tych badan sie nie robi... chociaz lekarze zazwyczaj zlecaja badania jak kobieta poroni 3 razy..

reklama
Olusia ja robiłam Anty-TPO, Anty-TG, TSH, p/c antykardiolipinowe, p/c p. beta 2-glikoproteinie. Teraz czekam na badanie genetyczne kariotypu - mają się odezwać do 2 miesięcy, a już czekam miesiąc. W sumie nie wiem jeszcze co robic - pewnie zrobie posiewy moje i męża, badanie nasienia męża i zobaczę co zasugeruje lekarka.

Gochson tak z krwi... chociaz spotkalam sie z tym tez ze mycoplasma i ureaplasma robi sie tez z wymazu... wiec mysle ze mozna tak i tak... :-)

jussastar THS moze wypisac tobie lekarz pierwszego kontaktu... jesli chodzi o reszte hmmm to nie wiem do konca...

Jusastar ciężko z badaniami hormonalnymi na nfz... jezeli nie jest sie w ciąży... ja za wszystko placilam lacznie z morfologia i moczem. Pewnie bym je dostala od lekarza za darmo ale przy kwocie którą placilam za pozostałe badania to to juz bylo nic wiec stwierdzilam ze szkoda zachodu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry