reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny nie będzie @! Jestem facetem! hahha nie no żart, G w pracy, no to sobie baba sama musi poradzić, wytachałam opony z piwnicy [a nie jest to łatwe bo zastawione rowerami] pojechałam na wulkanizację na wymianę i zimówki zapakowałam do piwnicy :D jestem facetem a nie babą hahaha

Olusia aaa to jak lubisz to trzymaj kciuki :D

Jussastar możliwe, nie znam Was :) po prostu dla mnie to trochę trudne do wyobrażenia bo osobiście nikogo takiego nie znam :) my z G wytrwaliśmy bez kłótni też ponad 2 lata :)
Ja już listopadówką nie będę, ale za Ciebie trzymam mocno kciuki :)

Mligocka ojej to zdrówka życzę!

Anula Słońce nie wiem jak Ty liczysz, ale Twój spadek jest mniejszy od mojego, więc sio do listopadówek!
Ja Asi dotrzymam towarzystwa w grudniówkach :D

Cyntia :* nie no nie wygłupiajmy się, ciąża przy takim spadku jest niemożliwa

Asia super fota! Fajny tek krokomierz, pomyślę nad tą apką jak z G też się gdzieś wybierzemy :)
Wykresik ładnie się zapowiada :)

Maluś dziękuję :* nie ma @ ale będzie, przy takim spadku temp się nie łudzę, nie ma szans na ciążę. Właśnie o to mi chodzi, Twój M ma świetne podejście, bo gdyby nie to to ciężko by Wam było utrzymać związek, znam niestety przypadki kiedy małżeństwo rozpadało się przez taką teściową.
super ciasteczka dla M, pewnie będzie zachwycony :)

Olusia7982 - bo wszystkie knują na prezent pod choinkę, a listopad też atrakcyjny jest aj sama z listopada jestem i to skorpionem ;-)
jakieś testowanie większe się będzie odbywać? ;-)

Blair87 - zaraz CI wkleję kilka wykresów z ovuf. z większymi spadkami zakończonymi ciszą i Ty tez na grudzień się zmówiłaś?;-)

Ostatnia edycja:
Gośka Uparciuchu :D nie jestem w ciąży, może i innym się spadki zdarzają, ale ja się do nich na bank nie zaliczam ;P
fakt że na @ się nie czuję, ale to pewnie dlatego że przylezie w nocy, lubi mnie zaskakiwać nocą :/
a Ty jak się czujesz?

Mychunia no to się obłowiłaś :D

Kasik mój Mężczyzna w pracy, czekam na tel kiedy po Niego pojechać, ale pewnie nie szybciej niż 24

zapomniałam Wam napisać, Mama dziś zadzwoniła do mnie i tak gadamy gadamy i mówi że miała sen, że widziała mnie i G w Kościele z dzieckiem, ale widziała że nie chcemy żeby ktoś o tym wiedział więc nie wchodziła, hehe Matki to mają jakiś szósty zmysł :p bo Mama nie wie że się staramy

reklama
Blair moja temperaturę też była niska najpierw skoczyła mi do 37.2 później spadła do 36.7 -8 i ten cykl był szczęśliwy :-) więc nie mów chop:-)

Jak do jutra nie będzie @ zatestuj:-)

Mój mąż też do 23 w pracy

Aschlee trzymam jutro mocno za Ciebie kciuki kochana, jest z Tobą

Do góry