• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo- wiem, ze to inne jednostki ;-) i w przypadku ng/ml wynik progesteronu powyżej 10 świadczy o owu, to w przypadku pmol/l wynik dopiero powyżej 30 świadczy o owu. Przelicznik to 0,314- czyli mój wynik w ng/ml to coś około 15 ng/ml.

reklama
Hej dziewczyny. Nie nadrobie bo padam na pysk. Ale trzymam kciuki za wszystkie testujace i za te ktore nie testuja i sa przed @ zeby nie przyszla. My weszlismy do domu wlasnie. Zmeczeni i przeorani na maxa. Morskie Oko zdobyte. Nog nie czuje. Lydki to mnie pieka az. Pijemy herbatke, tapeta zmyta i ruszamy na termy sie wygrzac moze zakwasow nie bedzie.

Anula ja mialam wczoraj ovu. Szybciej niz myslalam bo ostatnio 16dc a teraz 13 ale to chyba zalezy z ktorego jajnika bo juz wczesniej zaobserwowalam ze z lewego dluzszy cykl mam. Ale jak pisalam wczesniej. Nie nastawiam sie bo po co. Bedzie to bedzie. A progesteron zrobie dooiero w piatek i poniedzialek chyba.

Mligocka zdrowia!!!

Paa

Zapomnialam wstawic fotke. To z morskiego. :D

Załączniki

• 1394470693262.jpg
    1394470693262.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 49
Zapomnialam wstawic fotke. To z morskiego. :D

Och, zazdroszczę Ci tego Zakopca. My jeździmy tam co roku. W to lato poszliśmy najpierw na Kasprowy, a stamtąd na Świnicę. I powrót. 12 godzin na nogach, nie czułam zupełnie nóg. Zastała nas noc na wysokości ok. 1500 m.n.p.m - z rozładowaną komórką, bez kurtki, latarki i swetra, ale daliśmy radę. Najgorzej było przez las, bo ciemno, że oko wykol. A na drugi dzień już było o wiele lepiej.

Starające się: 14 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo

Czekamy na potwierdzenie:

Marzec
Blair87 - @12.03
jussastar - @13.03
Anulka1988 - @ 14.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03
6
ana0808 - @28.03
Kwiecień
Olusia7982 - @1.04
ewelinka_shn - @3.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
jołasia - @7.04

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903,Krao lina,doska1,Nachtigall,dziuneczka,CzekaCudu,agnies zkak

Blair, ale nie jest przecież powiedziane, że @ przyjdzie, prawda? Dopóki jej nie ma zawsze jest szansa :) Nie ważne teraz, czy w kolejnym cyklu udało/uda Wam się, to będę trzymać za Was kciuki :*&&&&&&& Co do mojej teściowej, to M nie raz mi mówił, że związaliśmy się we dwoje, a nie z naszymi rodzinami :)

Ewelina, takie kobiety jak nasze teściowe, to powinno się zamykać w pokoju i murować drzwi i okna, aby nie mogły wyjść żeby zatruwać innym ludziom życia.

Oluś :* Kochana, ja właśnie powiedziałam dla mojego M, że jakim prawem mnie tak obraża skoro nic jej nie zrobiłam, a poza tym nie jest moją rodzoną mamą, tylko teściową. Ona myślała, że powie "M przyjedź" i M już leci na skrzydełkach, ale się przeliczyła.

jołasia, przykro mi kochana <przytul>:* Oczywiście przepiszę Ciebie i trzymam kciuki za kolejny cykl:* Co do teściowej, to musimy być silne. A nie myśleliście o tym, aby zerwać z nimi kontakt? Ja cały czas staram się, ale Ona dzwoni do M. Na szczęście za miesiąc mojego męża numer nie będzie aktualny, a nowego nie dostanie :D Do mnie nie zadzwoni, a jak będzie dzwonić, to ją oleje i nie odbiorę. Będę jeszcze na tyle kochaną synową, że zablokuje jej numer telefonu :D Parę dni temu mówiła do M, aby podał jej nowy numer, ale M nawet słowa nie powiedział o nowym numerze.. :D

jussastar, mówienie mamo/tato to nie ma nic do tego jak Ciebie będą traktować. Mnie teść miesiąc przed ślubem prosił abym mówiła do niego tato skoro Kocham M i zostanę jego żoną. Do teścia szybko mówiłam tato, a do teściowej Pani. Po ślubie teść przyszedł "Skoro do mnie mówisz tato to zacznij mówić mamo do Grażynki, bo jest jej źle, że mówisz do niej Pani". Ciężko było mi się przyzwyczaić do słowa mamo, ale jakoś przeszło. Sama nie przyszła powiedzieć tylko wysłała męża. Co z tego, że powiem mamo/tato jak jestem najgorsza? Boli ich to, że córeczka ma męża z dwiema lewymi rękami, a M znalazł żonę, która dużo sama potrafi zrobić ;) Takie jest życie.

Asia, super zdjęcie :*:)

U mnie mama dzisiaj do 15-tej była, później plac zabaw z dziewczynkami i teraz mam chwilkę dla siebie, bo wykąpane dzieci są i nakarmione :) Jak mama była u mnie to zrobiłam ciasteczka z przepisu mychuni, bo M prosił do pracy abym mu zrobiła, bo kolegom z pracy smakowały i do kawki będą mieć :P

Anulka :*

Takie serduszko z ciasta zrobiłam dla mojego M na dzień mężczyzny :zawstydzona/y:UiXRcjq.jpg

Załączniki

• UiXRcjq.jpg
    UiXRcjq.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 42
jussastar, mówienie mamo/tato to nie ma nic do tego jak Ciebie będą traktować. Mnie teść miesiąc przed ślubem prosił abym mówiła do niego tato skoro Kocham M i zostanę jego żoną. Do teścia szybko mówiłam tato, a do teściowej Pani. Po ślubie teść przyszedł "Skoro do mnie mówisz tato to zacznij mówić mamo do Grażynki, bo jest jej źle, że mówisz do niej Pani". Ciężko było mi się przyzwyczaić do słowa mamo, ale jakoś przeszło. Sama nie przyszła powiedzieć tylko wysłała męża. Co z tego, że powiem mamo/tato jak jestem najgorsza? Boli ich to, że córeczka ma męża z dwiema lewymi rękami, a M znalazł żonę, która dużo sama potrafi zrobić ;) Takie jest życie.

Ale ja tego nie powiedziałam wcale. Ktoś pytał jak mówimy do teściów i kiedy zaczęliśmy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry