reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziekuje dziewczyny za wsparcie :-) :*

Malena- olewka to chyba najlepsze wyjscie.. bo moze przyjdzie wtedy mila niepsodzianka :tak:
Ciezko mi tak calkiem sie wylaczyc myslenia o tym, ale probuje to moze wtedy zaskocze :)

Myslalam, ze u nas burza bedzie, ale bokiem przeszlo jakos.

Jula wykresl,spoko ...
A mi sie kwiatow zachciało, kupiłam worek ziemi ...z auta pod dom przutachalam .. i lekkie krwawienie się pojawilo ... wiec @ pewnie ... znikam na jakis czas
.. potrzebuje sie odciac ... a wam kibicuje ...dziekuje za wszystko ....

Dobra namowilyscie mnie ...
Ale kuzwa ten cykl stracony ... rozpedzilo sie .. niby na luzie etc ale zla jestem na cały świat, rozczarowana,zawiedziona i m najgorzej na świecie
.. nie wierze w to ze sie kiedykolwiek uda .... do d..y to wszystko
..

Dziewczyny czytam Was i widzę, że dużo pesymizmu tu się wkrada... Nie wiem dokładnie jak długo się staracie, ale pamiętajcie, że dopiero po pół roku bezowocnych starań należy zgłosić się do lekarza i powiedzieć, że nic się nie dzieje. A ten pesymizm Wam nie pomoże, bo to niestety napędza negatywnie cały nasz organizm. Trzeba wyluzować! Zróbcie coś tylko dla siebie! Idźcie do kina, do kosmetyczki, czy nawet na kawę i ciacho do kawiarni :) Ale nie popadajcie w dołki, bo to nic nie da! Pozytywne nastawienie przede wszystkim! Zero stresu, zero zmartwień! Pamiętajcie, że los jest bardzo przewrotny! Jak nam na czymś zależy bardzo- to sorry człowieku, nic z tego. A jak człowiek nie myśli, nie spodziewa się to co wtedy robi los?- Tada!!! Niespodzianka!!! :)

Zatem głowy do góry! Uda się! nie w tym cyklu to w następnym, albo w jeszcze następnym!

Anula88 wiem co czujesz sama przez to przeszłam w tym cyklu...bladzioch brak @ nadzieja...a poźniej ogromne rozczarowanie ból i łzy ale damy rade musimy i uda się i nam , zobaczysz...;-)

reklama
Tinus to juz będzie 11 cykl .... juz nie wierze poprostu ... a mezu pyta ciagle o co chodzi ... on tego nie rozumie ... poprostu

Do góry