Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej,
ale naskrobałyście dużo wybaczcie, że nie odpowiem ale już nie pamiętam co kto napisał, jeszcze nicki mi się mieszają
Boli mnie bardzo gardło, herbata z miodem nie pomaga i w sumie to zaczęłam się bać, że jestem w ciąży w takim stanie bo to może zaszkodzić w razie czego Byłam u gina, postara się mnie skierować na więcej odpowiednich badań do poradni patologii ciąży, mam nadzieję,że nie za pół roku
Hej
Wiem ze wypadam jak Filip z konpii ale chyba mnie jutro beta czeka biorę acard, magnez z b6 i od wczoraj lutke 2x50mg 2xdziennie, brzuch od wczoraj boli lekko na @, cycuchy wielkie jak melony i bolące wezmę dzis jeszcze nospe na brzuch
Widać bladziocha? Dzis 10dpo, na żywo lepiej widać ;/
Blair no bladzioszki kiepsko widac na foto ale najwazniejsze ze ty widzisz;-)
Mocno zaciskam &&&&&&& za jutrzejsza bete&&&&&&
Bianka no to widan w klubie ja nabawilam sie anginy;/
Gardlo boli strasznie,glos zmieniony mam tylko nadzieje ze niestrace glosu jak ostatnio...
I zaczal sie brzydki kaszel a za 2 tygodnie wakacje...jakas porazka;/
Pogoda straszna na domek mielismy jechac ale za zimno,moi rodzice tam sa i kolo poludnia sie tam wybierzemy bo na spanie niema szans...