Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiem o kogo chodzi...nie chce jej oceniać ale pisalismy juz o tym kiedyś że powinna się cieszyc ze po tylu latach jej się udałoNusia jak w sobotę spóźniona przyszła. Wiesz o kim ja pisze, z tamtego forum ona jest. Nie będę tu inicjalami pisać. Chodzi o J...
Witam
Kami zbadaj, zbadaj, bo nier można nic lekceważyć, zresztą po twoich doświadczeniach to na pewno sama o tym dobrze wiesz &&&& by było ok
Myślę, że co do płci to każdy ma jakieś oczekiwania, ale nie każdy o tym oficjalnie mówi... jest to myślę naturalne, i nie ma co oceniać poza tym hormony pewnie robią swoje, a jak zobaczy się swoje dziecko to kocha się je z całych sił bez względu na to czy jest to chłopiec czy dziewczynka.
Ja chcę już testować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba zwariuję do następnego tygodnia...
Jedno jest pewne że wcześniej mi nigdy nie wychodzą.. grrrr
W czwartek mam odstawić lutkę, więc w piątek może trzasnę sobie testa co by w razie czego nie odstawiać...
A tak swoją drogą czy lutka powoduje ciągnięcie w podbrzuszu i bóle piersi? Wcześniej nigdy jej nie brałam i nie wiem. Bez lutki gdy miałam takie objawy to zawsze była ciąża...