• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Renatka jesteś dużo wyższa niż ja i mniej ważysz. Ja widzę, że dzięki ćwiczeniom schodzi mi tluszczk. No i skromne kolacje też swoje robią. Kami-wymioty to dobry znak w ciąży, szkoda tylko, że tak męczą człowieka.

reklama
Ja od zawsze wazylam 49kg przy wzroscie 164 nawet po urodzeniu starszakow tyle mialam i nie moglam przytyc mimo iz duzo jadlam a teraz waze 58 kg i jest w sam raz :tak:

Lux ja wiem, ze on ma rację ale wyciszyć się w moim otoczeniu nie da :/ dopiero jak pójdziemy na swoje odetchnę z ulgą i porządnie wezmę sie za siebie :)

Renatka jesteś dużo wyższa niż ja i mniej ważysz. Ja widzę, że dzięki ćwiczeniom schodzi mi tluszczk. No i skromne kolacje też swoje robią. Kami-wymioty to dobry znak w ciąży, szkoda tylko, że tak męczą człowieka.
najlepsze jest to że ja nie czuje tej wagi ubrania noszę w rozmiarze 40/42,biust mam większy ale tym się nie martwie bo przecież karmię moje młode:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry