• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja od zawsze wazylam 49kg przy wzroscie 164 nawet po urodzeniu starszakow tyle mialam i nie moglam przytyc mimo iz duzo jadlam a teraz waze 58 kg i jest w sam raz :tak:
pozazdroscic ja po trzech ciążach nie mogę wrocic do swojej wagi z przed ciązy wazylam 68 kg moze jak bym się uparla i porządnie wziela za siebie to być może by się udalo ale nie wiem czy mi się by chciało

Nusia u mnie jest duży problem a nawet bardzo duży kiedyś było tu w porządku do czasu aż ja si ze swoim nie pokłóciłam i nie wróciłam do siebie, po tym jak sie pogodziliśmy i on mnie znowu tu zabrał to oni mają problem i mnie już nie akceptują a do mojego też mają problem bo stanął przed nimi w obronie swojego najstarszego brata i tak sie wszystko porobiło że my z nimi wogóle nie rozmawiamy a oni to sie do tego posuwają, że nam na złość robią

My mieszkamy na swoim ,jestem pania w swoim domu ,mimo iz tesciowa mam super to jednak jestem zdania ze mlodzi powinni mieszkac sami ,czasami niestety tak jest ze nie ma wyjscia i trzeba zyc z tesciami i tym osoba wspolczuje , nie ma to jak pol dnia paradowac po domu w gaciach haha

jejku ide robic zeberka bo mnie noc zastanie i nic nie zrobie :-p

do pozniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry