Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pozazdroscic ja po trzech ciążach nie mogę wrocic do swojej wagi z przed ciązy wazylam 68 kg moze jak bym się uparla i porządnie wziela za siebie to być może by się udalo ale nie wiem czy mi się by chciałoJa od zawsze wazylam 49kg przy wzroscie 164 nawet po urodzeniu starszakow tyle mialam i nie moglam przytyc mimo iz duzo jadlam a teraz waze 58 kg i jest w sam raz![]()
Edyta ja mam 161 czyli też karakan![]()

a ja mam 183 cm i waże 64 kg, męzul 184 cm i 96 kg :-)

kilka lat temu mieszkalam z tesciową babka w porzadku no ale ma zupelnie inne przyzwyczajenia ,nawyki,inny sposob prowadzenia domu i tu wlasnie byl problem,teraz mieszkam na swoim i jest okLux z teściami tzn przyszłymi teściami masakra jakaś ehh
i wlasnie przyszlo mi do glowy ze przez to moge nie mieć ovulki i że nie zajdę,wiem wiem wymyslam już sobie nowe problemy ale czuje ze teścior bedzie ujemnyKotek to Ty wysoka jesteśRenatka-no właśnie, karmisz dziecko i to jest najważniejsze
Gaga mieszkasz z teściami czy z rodzicami?