• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja będę może kolo 8-9 termin @ mam na 6 ale ovufriend wyznaczył mi ma 9 marca a nigdy nie miałam takich długich cykli.
Zuzka ja miałam jeden zapach bardzo mi się podobał a teraz zamówiłam inny tez jej i podoba mi się jeszcze bardziej :)

Zuzka ale ja Luteine miałam brać listopad/grudzień/styczeń i w tedy nie było plamień. I miałam ją brać bo podobno długie cykle miałam. Ale nie brałam bo mi się po inofolicu w grudniu i styczniu ładnie wyregulowało. Tyle że pojawiły się plamienia 30.01 i trwajądo dzisiaj. A lekarze mówią że trzeba czekać i jak się będą utrzymywać po @ w marcu to dopiero mam przyjść..;/

Dziewczyny moje dziecko dzisiaj jak wstalo to nie chcialo pieluchy od rana sam biegnie na nocnik i ani razu sie nie posikal no jakis szok dopiero co wczoraj mowilam ze on to chyba do szkoly w pieluchach bedzie chodzil wiec to chyba dziecko musi samo uznac ze jest gotowe

Dziewczyny moje dziecko dzisiaj jak wstalo to nie chcialo pieluchy od rana sam biegnie na nocnik i ani razu sie nie posikal no jakis szok dopiero co wczoraj mowilam ze on to chyba do szkoly w pieluchach bedzie chodzil wiec to chyba dziecko musi samo uznac ze jest gotowe

no to super :) dojrzał chłopak wkońcu :) a ile już ma? moja też krzycy siku bo wcześniej sama musiałam ją sadzać co chwilke. Ona i tak dużo sika bo bierze leki moczopędne :( (ma wade serduszka)

reklama

Super ,dzielny chłopak czyli mozna zacząć odpieluchowywanie skoro sam zaczął to teraz wystarczy go przypilnowac i ten problem bedziesz miala z glowy ;-)

Nusia o bardzo bym chciała ale znając moje szczęście to zajde dluuugo po was jesli wogóle zajde :baffled:

Ja sie powoli szykuje ,glowa juz zrobiona teraz czekam na męża i dzieciaki az szanownie rusza swe dupencje hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry