• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Ewel to u was zapowiada sie fajny dzionek :tak: co do bolu glowy mozliwe ze cie bolala od luteiny ,niektore maja mdlosci i inne takie po jej zazyciu ;-)

Mialam umyc glowe ale stwierdzilam ze pierwsze co to wypije kawke wiec i tez tak robie :rofl2:

reklama
Dziewczyny dziś sobota nigdzie badań nie robią :( do poniedziałku chyba wykituje :(

Widać każdy inaczej na luteine reaguje mi po luteinie nic kompletnie nie było :)

Ja po luteinie popadam w stany depresyjne :/

No i jestem wiecznie poddenerwowana :(

Miałam sprzątać, a jeszcze dupy nie ruszyłam [emoji53] korzystam z chwili spokoju bo młoda jeszcze śpi [emoji6]

Ciekawe tylko jak ja się wyrobie...

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Ostatnia edycja:
Edyta ja wypilam jedna i chyba jeszcze się napije bo spałam dziś 3h;) i padam trochę .
Miłej soboty

a co tam malo spalas ?

Dziewczyny dziś sobota nigdzie badań nie robią :( do poniedziałku chyba wykituje :(

Widać każdy inaczej na luteine reaguje mi po luteinie nic kompletnie nie było :)

Dasz rade ;-)

Ja po luteinie pogadam w stany depresyjne :/

No i jestem wiecznie poddenerwowana :(

Miałam sprzątać, a jeszcze dupy nie ruszyłam [emoji53] korzystam z chwili spokoju bo młoda jeszcze śpi [emoji6]

Ciekawe tylko jak ja się wyrobie...

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Moj wstal przed 8 ale grzeczny jest i jeszcze nie lobuzuje haha a tobie sprzatanie nie ucieknie ,ciesz sie chwila :-D

Kami ktos juz zalozyl watek listopadowek ? Mam cicha nadzieje ze tam dolacze wypadalby mi termin na 17 listopada ale wiedzac ze bedzie cesarka moglabym urodzic miedzy 3-10 listopada :-p ale marzenia mam haha

Ewel po lutce boli glowa tylko w pierwszym cyklu, ja biore duphaston i jest podobnie jed drugiego cyklu juz nie boli tak samo pirsi w pierwszym cyklu brania tez mnie bolaly potem juz nie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry