• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux ja się śmieję, że pomogliśmy sąsiadom z dołu w przeprowadzce, bo budowali dom 10 lat i nie chciało im się przeprowadzać. A jak się u nas córcia urodziła, a synio miał fazę buntu dwulatka to moment zdanie zmienili :-D Ale obok mieszkała rodzina z czwórką maluchów, więc tam było jeszcze weselej:-)

Nad nami mieszkała moja koleżanka z dwójka bardzo niegrzecznych dzieci. Marzyłam by się wyprowadziła. Tak się stało a na jej miejsce przyszła jej znajoma z dzieckiem, które chyba jest potomkiem diabła.

Ja tez za wieloma chwilami tęsknię i żal mi, że już nie wrócą, że nie będzie jak kiedyś. Ale jak mnie napada taki nastrój to zawsze sobie powtarzam, że czeka mnie w życiu jeszcze mnóstwo cudownych przeżyć i może będą one piękniejsze od tych co były więc nie warto oglądać się za siebie, a iść do przodu i żyć tym co jest, a nie tym co było :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

witam
jak dawno tak dobrze nie spalm synek obudził sie tylko raz sukces:-)
skaba wszystkiego njleoszego dla Twojej córeczki:-)
Paulinka współczuje chrapiacego chłopa mój jak chrapie zostaje oddelegowany do innego pokoju

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry