• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Skaba moj to by nigdy nie wstal o 7 w dzien wolny :-)
My w nocy pobaraszkowalismy i rano bylam tam mokra, poszlam do lazienki i na papierze byl jakir lekki czerwony sluz i jakas nitka czerwona, zalozylam podpaske ale narazie czysto. Pewnie to zblizajaca malpa :-(

Ollcia,

Ale to super, że nie chowanie urazy. To znaczy tylko tyle, że jesteście dojrzali i rozumiecie oboje, że człowiek popełnia błędy. Brawa dla was :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

HTML:
Skaba,

Czas zasuwa no nie? :)
Czasem jak się tak zastanawiam to żal mi, że to tak szybko wszystko ucieka człowiekowi. Najpiękniejsze chwile są zawsze bardzo ulotne. A te złe ciągną się za człowiekiem jak cień..

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Bardzo to wszystko gna. I ulatuje z pamięci. Niedawno oglądaliśmy zdjęcia i aż byłam w szoku ile już zapomniałam. I teraz, z perspektywy czasu, to były naprawdę piękne chwile, a tak szybko minęły..

reklama
Tak piszecie o ulotnych chwilach. To prawda, że to wszystko ucieka za szybko. Ja tęsknię za wakacjami u nieżyjącej już babci :( rok w rok tam pół wakacji siedziałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry