• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Olcia dobranoc ,,jutro T idzie do pracy ale cale szczęście na 3godz chcemy jutro na soft playa z dziećmi jechać wiec bylabym zla gdyby z nami nie pojechał.

reklama
Dobry

meliska na sen i gnije w betach do woli.
Dziś w pracy same problemy i cła masa obowiązków.

Jak mnie te cyce będą tak nadawały to testa walne w pon bo nie wiem co jest grane.

Na śniadanie chrupki kukurydzine z melisą :baffled:, no cóż, czasam można zaszaleć.

Miłego dnia

Dzien dobry kobitki

Jolasia Ty to nerwowa jestes jak dzien od melisy zaczynasz :-)

Musze przygotowac wszystkie papiery i w pon zaniesc do przedszkola na rekrutacje. U nas jest ciezko z kiejscami w przedszolu wiec nie wiem czy mam tam blagac poklony bic czy jak. On co przechodzi obok przedszkola i truje ze chce usc z dziecmi mam nadzieje ze sie gdzies dostanie

Wstałam dzisiaj przed 7.. na paluszkach wyszłam sypialni.. pomyślałam: posiedzę chwilkę w ciszy zanim dzień się rozkręci. Dwie minutki później przyszedł J, poodsłaniał zasłonki, zaczął się tłuc czajnikiem.. chwilę później wpadł synu - będzie mi czytał baśń,którą sam napisał. Na koniec dołączyła córcia, oburzyła się, że jeszcze nic nie robimy, a dzisiaj są jej urodziny! I poszła sprzątać pokój. :-) Teraz siedzę z kawką, a mąż mi robotę planuje:-)Ale ja ich kocham!!:-)(jutro chyba wstanę i 6)

Miłego dnia!!

Ostatnia edycja:
Claudia ogromne gratulacje!!!:-)

Madziolina i jak dzisiaj? &&&&&&&&& żeby @ nie przyszła!

Kami jak się czujesz?

Olcia faceci czasem nie myślą. Z jednej strony nic się nie stało - poszedł na imprezę i zaszalał. Każdemu się to czasem należy. Ale po twoich przeżyciach nie dziwię się że tak reagujesz. A on powinien o tym pomyśleć. Trzymam kciuki żebyście szybko się pogodzili.

Skaba,

Nie ma jak rodzinne poranki ;)

Wszystkiego najlepszego dla córci! [emoji512] [emoji512] [emoji512] [emoji322] [emoji324] [emoji11]

I ja z rana się witam z mega mdlosciami [emoji20]

Milej soboty! [emoji6]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Kami współczuję mdłości. Oby szybko ci odpuściły! Ale to wszystko dla dobra sprawy!:-)Dziękuję za życzenia. Nie mam pojęcia kiedy te 7 lat minęło :-)

Kurcze, kochane moje dziekuje za wsparcie :* teraz oczywiście emocje juz mi opadly, ale w nocy bylam zdenerwowana. Polozylam sie, a on niedługo po tym wrócił. .. my ogólnie tacy nierozlaczni jestesmy, wszędzie i wszystko razem... wiec juz bylam zestresowana, a jak przy tym niedotrzymal godz powrotu to się wkurzylam. My tak szybko jak sie sprzeczamy, tak szybko sie godzimy, wiec czekam az wstanie i sie wytłumaczy ;)

reklama
Skaba,

Czas zasuwa no nie? :)
Czasem jak się tak zastanawiam to żal mi, że to tak szybko wszystko ucieka człowiekowi. Najpiękniejsze chwile są zawsze bardzo ulotne. A te złe ciągną się za człowiekiem jak cień..

Lux,

Współczuję nocki :( może warto pomyśleć nad stoperami? Chociaż nie będziesz słyszeć jak chłop chrapie ;)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry