• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Xkarola,

Jak miałas późna ovu to różnie może być :-)

Najlepiej to byłoby iść na bete, ale jak nie chcesz to może powtórz test w poniedziałek. Trzymam kciuki

reklama
Widze my wszystkie mamy takie barwne zycie i od rana plany o sprzataniu praniu gotowaniu hahahahha.

Ja juz na obiad postawilam , jedna pralka poszla , zaraz zapakuje zmyware. Trzeba bedzie pozbierac malego i jakies zakupy.

Ja to sie ciesze ze w domku mieszkam wiec ani moj potomek diabla nikomu nie przeszkadza ani ja sie tlumaczyc nie musze dlaczego u mnie wiecznie takie larmo hahahah

Witam sie i ja

Xkarola gdybyś bete zrobiła to wszystko by sie wyjaśniło ,niektórym dziewczynom test wychodzi dopiero 7 dni po terminie ,organizm ludzki to wielka niewiadoma takze wszystko jest możliwe

Anulka witaj

Ja dzisiaj nie gotuje ,maz mnie wyreczy ,za chwilke Ide umyć wlosy na wyjście musze wyglądać jak czlowiek :-p

reklama
A swoją drogą ja mam dziś 2 dzień z Luteina i wczoraj miałam straszny ból.glowy ciekawe czy nie od niej... Mąż do mnie że mam nie brać he a ja mowie że musze:))
U nas są goście więc dziś intensywny dzień śniadanie trzeba podać obiad deser jechać z nimi na miasto coś obejrzeć itp ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry