Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty a dla trojki urwisow, ktore zabiore tez starczy?
nie to ze sie chwale ale wyszly wybitnie pyszneeee mniam 
Lux zapraszam na flaczki ;-)
gaga z nami chociaz na chwilke odrywasz sie od codziennosci i nie musisz myslec o " wspanialych tesciach "
trzymam kciuki i daj znac potem :-)Witajcie kochane, czytam was na bieżąco tylko czasu nie mam żeby pisać :-( kami wspolczuje, ale wierzę że wszystko się ułoży, facet w końcu zda sobie sprawę co narobił i się zmieni, trzymam kciuki ;-) jadę na 18 do ginekologa skonsultować wyniki, stresuje się bardzo, mam nadzieje ze nie jest ze mną tak tragicznie
oo ja flaczki też tylko takie bardziej po mojemu bez flakówJezu jak ja bym se flaki zjadla!!!
ja tez tylko ja jak gotowałam to na nogach z kurczaka potem mięso obierałam i kroiłam drobno a doprawiałam jak flaczki no i wiadome że ze zasmażką i takie uwielbiamja ta zupke lubie od flakow![]()