• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

ehh te teściowe :-prozumiem cię gaga bo my z teściami też mieszkaliśmy po ślubie i w sumie to do lipca zeszłego a teraz jesteśmy od nich 1050km dzięki Bogu :-D a wy staracie się o dzidziusia i potem też będziecie z nimi mieszkać? czy macie jakieś plany na coś swojego?

chyba sobie machnę taką zupkę :D a co tam dokładnie się daje jeszcze?

reklama
Julka daj znac po wizycie

Gaga moja mama gotowala" flaki "z kurczakow ,tez sa dobre ale ja wole tradycyjne ,zjadlam cala flaczarke i 3 kromki chleba,jestem pelna :zawstydzona/y:

Lux bo przewaznie dzieci nie chca jesc flakow ,ja pierwszy raz zjadlam flaki na moim pierwszym slubie ,wczesniej nie moglam sie przemoc aby je zjesc a teraz zajadam sie nimi,jak to gusta moga sie czlowiekowi zmienic :-D

Julka daj znac po wizycie

Gaga moja mama gotowala" flaki "z kurczakow ,tez sa dobre ale ja wole tradycyjne ,zjadlam cala flaczarke i 3 kromki chleba,jestem pelna :zawstydzona/y:

Lux bo przewaznie dzieci nie chca jesc flakow ,ja pierwszy raz zjadlam flaki na moim pierwszym slubie ,wczesniej nie moglam sie przemoc aby je zjesc a teraz zajadam sie nimi,jak to gusta moga sie czlowiekowi zmienic :-D
zacznijmy od tego, ze one 90% rzeczy nie chca jesc :wściekła/y:

Ewelina, wprawdzie nie do mnie pytanie ale odpowiem, że ja mam duphaston i na ulotce jest napisane, ze on może powodować plamienia. Może na ulotce luteiny tez jest cos napisane?
W każdym razie trzymam kciuki żeby to było co innego, bo to chyba właśnie ten czas? &&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry