Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Narobił długów i wiecie jak się tłumaczy ze on chcial bym widziała ze on tez umie oszczędzać. Kretynizm do kwadratu
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
mam nadzieje ze u Was sie wszystko wyjasni i tych dlugow duzo nie bedzie .najgorsze gdy facet nie umie sprostac zyciu rodzinnemu i odpowiedzialnosciU nas nie chodzilo o pieniadze tylko wychodzenie picie i panienki taki piotrus pan. Kiedy zlapalam go ze smsuje z jakas 20tka jak nagrzany nastyolatek to juz byl spakowany . pol roku zajelo mu zebym zaufala na tyle zeby znowu z nami mieszkal ale prawda jest taka ze do dnia dzisiejszego naprawia to co zniszczyl. Sama dalam sobie rade z dzieckiem i finansowo i czasowo wiec ty tez dasz rade.
szkoda, ze my potem przez to cierpimyjak na razie spokój i cisza ja nie odzywam się do nich a oni do mnie tylko, że ja nawet z pokoju nie wychodzę bo nie mam gdzieGaga jak tam teściowie i spółka wampirów?