• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

No i przylazła @ :) nic to podziałamy jeszcze troszkę ;)
Majdaczku wpisz mnie proszę na 6 kwietnia 2 cykl starań.
Muszę w takim razie się skonsultowac co do tych zstrzyków czy aby ich nie odłożyć do testu pozytywnego..

Tule! U mnie tez teraz bedzie drugi cykl, bedzie dobrze!

Pakuje go i niech się wynosi bo z kimś takim żyć się nie da :no:

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Kochana, wspolczuje i czasem lepiej byc samemu niz wciaz sie denerwowac, trzec mu konkretnie dac popalic

reklama
jak na razie spokój i cisza ja nie odzywam się do nich a oni do mnie tylko, że ja nawet z pokoju nie wychodzę bo nie mam gdzie :( i tak całymi dniami czekam na mojego. ale tu jest patologia masakra mój "teściu" nie dawno do mojego na chu.. leciał . ale przynajmniej już mi prądu i internetu nie wyłączają
a Twoj facet do pozna w pracy dzis?

Ja tu kiedyś pisałam wam że dostałam propozycje pracy jako niania Leny i Tymona. Zrezygnowałam z pomysłu po argumentach mojego Ł ale teraz myślę że jeszcze raz porozmawiam o tym z Alicja wiem, że nadal nikogo nie mają na stale, a mi jednak te pieniądze by się przydaly teraz.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Lux u niego to różnie bywa może być przed 17 a może być ok 19 i później a że coraz cieplej na polu i dzień się wydłuża to pracować też będzie coraz dłuzej bo w okresie zimowym to zazwyczaj był miedzy 16 a 17 tylko czasami mu się przeciągło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry