• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
hej dziewczyny długo mnie tutaj nie było ostatnio ... mam problem dziś jest 40 dc dostałam duphaston na wywołanie ale dalej nic :( testy robiłam już dwa negatywne ostatni robiłam w piątek .
Gratuluje dziewczynom które zobaczyły dwie kreseczki :) i tule do których przyszedł @

Kami wiem, że to trudne ale spróbuj sie uspokoić nerwy Ci tu nic nie pomogą a maleństwo potrzebuje spokojnej mamusi zrób to dla niego i się wycisz a z facetem musisz jakoś porządek zrobić tylko nie kosztem Twoim i dziecka

A już nie będę nawet próbować do niego docierać bo to nie pierwsza taka sytuacja i nie ostatnia. A mi już szkoda tej Jagody, moich łez, nerw na coś na co nie mam żadnego wpływu. On już uwielbia kłamać i oszukiwać i ja go nie zmienię choć Bóg mi świadkiem, że próbowałam.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Kamo moze on potrzebuje takiego kopa ja mojego wywalilam na kilka miesiecy z domu dostal po dupie i mienil swoje zachowanie i poddjscie i no etraz czekamy na 2 dzidzi. Gdybym go wtedy nie wywalila to bylo by tylko gorzej ale moj to juz byla przepina totalna .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry