• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja juz w pracy :)

Tymi śpi, gucia tez się ułożyła. A Lena zaraz do przedszkola jedzie :)

Ewel,

Ja już zdradę raz wybaczylam było to po dwóch miesiącach znajomości. Mieliśmy kryzys i przez drugie dwa się nie kontaktowalismy. No to za szalal. Ale o tym co miało miejsce dowiedziałam się dopiero w 10.2013 od samego niego. Nie wspominałam, przebolalam. Ale teraz już się miarka przebrała. Bo poświęcenie jednej strony to nie związek.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Hej baby :) Kami miłej pracy Kochana! Karla-a weź mi nie mów-mój miał jakieś nerwy, kłóciliśmy się, kasę mi podbieral. Pracodawcy wplątali mnie w swoje sprawy rodzinne i w niedzielę była u nich jazda. Na końcu się poryczalam podczas rozmowy z nimi, bo nerwy puściły. O mało pracy nie straciłam. Ogólnie on wziął moją stronę i pracę mam. A ona musi zrozumieć, że robienie na złość mi czy mężowi nic nie da.

reklama
Ewel,

No tak my duzo zawirowan mielismy. Ale nie przekreslila bym zwiazku przez skok w bok w 2009 roku bo dowiedzialam sie o tym 4lata pozniej. Mielismy juz Jagusie. Musialam przebolec. Teraz juz nie chce. Na zbyt wiele mu pozwolilam i sama siebie nie szanowalam blagajac i ciagle starajac sie. Wiec on tym samym sie odwdzieczyl : brakiem szacunku :(

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry