• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilowe wiele par przechodzi takie etapy i kryzysy uwierz mi ja swojego tez kiedys spakowalam i on pozabieral manatki z checia rozstania, wrocil za 3 dni a ja sie cieszylam ze w ogole wrocil, bo pod jego nieobecnosc przemyslalam co naprawde jest wazne a co nie, bo klotnie byly o bzdury, zycie jest takie krotkie po co sie ranic,
a jezeli go wygonilas to on dlatego sie slowem nie odezwal wiesz meska duma, zateskni za wami tym bardziej ze jestes w ciazy a ty zatesknisz za nim, i szkoda malutkiej bo ona nie zabardzo rozumie dlaczego tata sie wyprowadzil,
podadajcie, dojdzcie do kompromisu i ratujcie rodzine, wiesz zawsze we dwoje razniej a dzieci potrzebuja ojca, ja wam zycze zeby ta separacja przyniosla dobry owoc w postaci soczystego pojednanai i zgody, przeciez sie kochacie

Kami powiem tylko co za ... Faceci to czasem kurde nie myślą hyh
Ja z moim jesteśmy prawie 7 lat razem ponad 5 zaręczyny były Ale ślubu to pewnie nie bedzie nigdy, jąkanie wkurza takie podejście! I moja teściowa; jak jesteśmy we dwie to pokazuje mi suknie a a jak w 3 to pyta mnie po co mi ten ślub tak naprawdę ;/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry