• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edyta to wy uwazajcie na siebie bo moze w waszym rejonie grasuje morderca, szczegolnie wieczorem jest niebezpiecznie, w UK jest tyle ludzi z calego swiata

Boże Edzia, jak śliczna dziewczyna! Bardzo współczuję jej rodzicom. Świat schodzi na psy :(

z niedzieli na poniedzialek krazyl helikopter nad naszym blokiem ,czasami lataja ale tamtej nocy to ze 2 godz latali i juz wiem dlaczego :-( na poczatku mysleli ze to rodzina ma cos wspolnego z jej zaginieciem,mowiono tez ze Rebbeca poklucila sie z matka i uciekla z domu ,mysleli ze wyjechala za granice a tu takie kwiatki

Zuzka ostatnio moj syn przyszedl ze szkoly i mowi ze policja u nich byla bo jedna kolezanka poszla z druga do parku i zaczely sie klucic i jedna z nich wyciagnela noz i ja ugodzila tym nozem ,cale szczescie tej poszkodowanej nic sie nie stalo ale kurcze dziewczyna miala 14 lat :szok: i pusc teraz dziecko gdzies z kolegami :eek:

no dobrze ;) To oficjalnie mogę powiedzieć, że jestem w ciąży ;) Dziś zrobiłam beta Hcg i wyszła piękna około 4 tygodniowa ciąża ;) także rozwiązanie pewnie w listopadzie ;) według kalkulatora internetowego 11.11 ma być rozwiązanie ;) Byłby to cudowny prezent dla mojego taty ;) bo ma wtedy urodziny ;)

reklama
no dobrze ;) To oficjalnie mogę powiedzieć, że jestem w ciąży ;) Dziś zrobiłam beta Hcg i wyszła piękna około 4 tygodniowa ciąża ;) także rozwiązanie pewnie w listopadzie ;) według kalkulatora internetowego 11.11 ma być rozwiązanie ;) Byłby to cudowny prezent dla mojego taty ;) bo ma wtedy urodziny ;)

Gratuluje cudowne wiadomosci :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry