Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tomek znalazł w autobusie roboczym tel. Nie wiedział czyj on był. Potem zaczął dzwonić ten tel. Okazało się, że to właścicielka tego tel. Pojechaliśmy jej go oddać. Aż się kobiecina popłakala.
tez kiedys znalazlam telefon, taki wypasiony, oddalam wlascicielowi a ten mi wcisnał 150zł 
Ja się melduje po wizycie :-)
Ciąża juz nie jest zagrożona, słyszałam bicie serduszka :-) niedługo mogę wrócić do pracy, a co najważniejsze, mogę znowu baraszkowac z mężem, wiec nareszcie skończył się 2 miesięczny post, hehe :-)
Cudowne wieściJa się melduje po wizycie :-)
Ciąża juz nie jest zagrożona, słyszałam bicie serduszka :-) niedługo mogę wrócić do pracy, a co najważniejsze, mogę znowu baraszkowac z mężem, wiec nareszcie skończył się 2 miesięczny post, hehe :-)
DziękujęWłaśnie doczytalam, że mamy kolejną listopadowke :-) Kinga gratuluję :-)