• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Kinga, - gratulacje :-)

Edyta, - Ja z M uwielbiamy Brzydulę. On nawet częściej niż ja puszcza sobie różne scenki. Mam wszystkie odcinki :-D

Jutro oglądam kawalerkę. Nieduża ok 30m ale na uboczu, nie w centrum. Najważniejsze że daleko od teściowej. bez współlokatorów.

reklama
Kinga gratulacje! mow o objawach, czulas ze jestes w ciazy?
Hej ;) czuje do tej pory :D generalnie jedynymi objawami są u mnie ciągnięcie w podbrzuszu i straszna ciasność w pochwie :D sory za to stwierdzenie, ale po tym już wiedziałam ,bo przed okresem nigdy tak nie miałam, a poza tym miałam sen ;) ale to objaw nie jest :) tyle, że po tym śnie już byłam pewna na 100% że w ciąży jestem, ale pewnie uznacie to za głupotę :D

Lux myślałam nawet o tym bo wiadomo i zbada dokładniej i w ogóle ale muszę pogadać z moim bo to dodatkowy wydatek, niby z kasą u nas spoko ale chcieliśmy coś poodkładać bo jak się przeprowadzimy to dużo rzeczy trzeba będzie kupić i sama też wziełam się za szukanie pracy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry