• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Julka u mnie dziś jest owu był idealny. Nadal mam płodny śluz, jajniki bolą tak, że umieram. Kreska testowa była dużo ciemniejsza od kontrolnej. Myślałam, że miałam owu wczoraj, a jednak patrząc na test i na objawy to mam ją dziś.

Teraz doczytałam, że aby można było mówić o pokazaniu ciąży przez test owu to kreska musi być taka sama lub ciemniejsza niż kontrolna. W innym wypadku to zawirowania hormonalne najpewniej i rowniez dopóki kreska poraz drugi nie będzie równie ciemna lub ciemniejsza niż kontrolna nie można mówić nawet o drugiej owulacji :)

Tak więc to chyba normalne. Ja tez nie zawsze po owu miałam test bez drugiej kreski. Raz była bez, raz z. Różnie bywało :)

A ze starym poszło o to, że wypił sobie już 3 piwa. No dobra-myślę se, ma chłop wolne, niech se wypije. Ale zaczął wołać na 4 piwo. Nie dałam mu. Dobra, zapomniał. Poszedł zrobić mi te garnki myjka. I mówi, że idzie do starej. A ja wściekła mówię: tylko żebyś pod sklepem nie wylądował! No i poszło. A że co ja jego matka? Że pod pantflem jest? A ja mówię, że nie, ale ma siedzieć u starej, skoro tam idzie. I mówię: wiesz, że mam owu, że alk źle wpływa na plemniki a pijesz codziennie piwa!

Lux,

No to ładnie piwem się leczy! [emoji35] [emoji34]

Ja nie cierpię jak facet pije. Mam awersje do alko i my z Ł naprawdę bardzo rzadko cokolwiek pijemy. Pewnie na palcach jednej ręki można by zliczyć nasze piwa w roku [emoji57]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry