• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Mam wolny wieczór lukasz zaraz przyjedzie i zabierze Gutke do sali zabaw, mają wrócić na 20 :)
Fajnie bo kiepsko się czuje coś. Dostałam jakiegoś dziwnego kaszlu i osłabienia.

Oj, dużo piszecie.
Ja po pracy wykończona. nie mam siły siedzieć przy laptopie.

U mnie 2 dc. Taka skąpa ale boli brzuch i plecy. Aż w biodra ból idzie.

Gaga, i sprawa się wyjaśnia. Znam laskę po pół roku leczenia pcos jest w ciąży. Naturalnie. Więc to tylko kwestia czasu.

Kami, dbaj o siebie. Osłabienie organizmu w ciąży to kiepska sprawa. Machnij sobie syropek dla ciężarnych z maliny czosnku i coś tam jeszcze.

Spokojnego weekendu.

Gaga,

Co do rozmowy to wolałabym nie. Zależy mi na spotkaniu na neutralnym gruncie. Ale nie zarzekam się, że nie. Szykuje młoda i niech jada bo chyba mnie jakieś grypsko dopada, albo stres i strach ostatnich dni wychodzi. Nie widziałam go parę dni, a czuje się tak jakby to lata upłynęły [emoji17]

Jołasia,

Przytulam . Szkoda, że @ przyszła :( kciuki za kolejny cykl &&&&

I dzięki za radę z syropem. Na pewno skorzystam chociaż pamiętam z ciąży z córką, że okropne to jest w smaku :(

Jołasia mam nadzieję, ze mi się szybciej uda niż pół roku no ale zobaczymy jak to będzie

Kami głowa do góry czujesz sie tak bo go kochasz i Ci zależy inaczej to by to po Tobie spłynęło a on skoro się odzywa to tez myśli o Was, jeszcze się Wam ułoży :*

reklama
gaga trzymam kciuki, żebys się szybko wykurowała i zaczeła jak najprędzej działać - oczywiście z pozytywnym skutkiem :)

kami współczuję złego samopoczucia, ale myślę że to w dużym stopniu reakcja organizmu na ostatnie stresy, a poza tym to w aktualnym sezonie duże ryzyko zachorowania a na dodatek w ciąży możesz leczyć się tylko naturalnymi sposobami.. i to jest najbardziej przerąbane chyba, bo czasami choroba się długo ciągnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry