• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kami wracaj szybko do zdrowia, bo w ciąży choroby to się gorzej przechodzi :-/ Jolasia przykro mi, że dostałas @. Gaga ważne, że @ idzie. Kurczę poważna sprawa z pco :-/

Kami wracaj szybko do zdrowia, bo w ciąży choroby to się gorzej przechodzi :-/ Jolasia przykro mi, że dostałas @. Gaga ważne, że @ idzie. Kurczę poważna sprawa z pco :-/

kurcze własnie juz nie wiem co myśleć czytałam o tym na necie i zaciekawie to nie wygląda ale jak pytałam gina czy to bardzo źle to powiedział, że nie

Lux,

U mnie zawsze jest taka konieczność :( zwykle dopada mnie angina i zapalenie oskrzeli wiec tu się inaczej nie da. Dwa mi nic poza tym nie pomoga i tym sposobem ja bym z miesiąc była chora i przywlekala jakieś powikłania co trochę. Jak byłam dzieckiem to średnio angine miałam trzy razy w miesiącu :( i to mówię zupełnie poważnie ja tydzień chodziłam do szkoły trzy byłam w domu :(

Moja siostra znów tak ma, ale z zapaleniem płuc.

Gaga,

Pcos to jedna z częstszych przyczyn niepłodności. Dająca jednak się leczyć i co za tym idzie pozwalająca na zajście w ciążę :)

Doktor Google to słaby informator. I często trzeba przesiewac bzdury od prawdy i na koniec wszystko to wyposrodkowac :)

Tak więc główka do góry ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry