• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Ja tez mam dziwnych teściów. .
Teściowa jest swietojebliwa. I jak dowiedziała się o moich chorobach to stwierdziła że to od Boga bo on chce żebym częściej do kościoła chodziła. ..
Za to teść myśli ze pochodzi z arystokracji i tak próbuje wszystko aranzowac żeby było widać. Nawet w kostce przed wejściem do domu i wjazdem do garażu kazał ułożyć pierwsza literę swojego nazwiska w kółeczka. Jak w tym filmie Richie Milioner.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: zwariowałam :-D:-D

reklama
Lady Agnes- bo od dzieci trzeba wymagać. Tylko wymagania muszą być dostosowane do wieku i umiejętności dziecka :) dzięki temu, że rodzic wymaga maluch lepiej się rozwija. Ale oczywiście nie można przesadzić bo w przedszkolu Kasi jest wiele przypadków gdzie rodzice ostro przeginaja. I dziecko praktycznie nie ma dzieciństwa.

Lux ja bym powiedziała ze mimo starań jakaś patolnia u moich teściów; )
Niestety mdłości to chyba jakaś choroba będzie bo w pracy wszyscy chorzy a jeszcze gdzieś wyczytałam ze kobiety w ciąży mają wysoką temp. A u mnie niska.
No i na wykresie u kamilove tak jest; )
Chciałbym tylko żeby się zaczęła bo jestem ciekawa czy @ będzie normalna czy znowu cyrk z plamieniami. .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry