• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

hehe gratulacje ewel, mówiłam te testy są naprawde dobre, nie ma co przepłacać, one super wykrywają naprawde wczesną ciąże :D droższe rossmanowe dawały mi słabiutkie wyniki więc z czystym sumieniem polecam te facelle bo ładna krecha jest a nie jakiś cień cienia , ciesze sie bardzo!!!!

reklama
Edyta,

Pamiętasz ja też mówiłam, że.będę na szarym końcu, a jestem w październiku ;) i tobie z Lux tez się zaraz uda. Jak nie listopad to grudzień, taki gwiazdkowy prezent mi się zawsze marzył ;)

Może za 3 razem nam się uda wbić w grudzień :D

Edyta nikt nie wie kto pierwszy w kolejce ale ja na ten rok się pewnie nie wyrobie dalej na @ czekam więc zanim mi się nowy cykl zacznie a po badaniach na pewno mi coś przepisze ale jakby to ode mnie zależało to wybrałabym luty bo jak i ja tak i mój jesteśmy z lutego

Dziewczynki wszystkim dziekuje.

Kamilove a mi wlasnie ten pazdziernik zle sie kojarzy....:( Lux, Karla, Edyta i cala reszta wszystkie bedziecie pewnie zaraz nastepne czuje to:-)) :tak:
Wreszcie brzuch przestaje bolec jak na @ ale spac mi sie chce taka pogoda dzis ponura. Czekam na meza ciekawe co powie:)

Kamilove- październikowe dzieci są super :) moja córcia jest z 17 października, a termin miałam na 29. A ty na kiedy masz?

Dziewczyny na szarym końcu to ja będę. W tym tepie to może na 2017 się załapie :confused
U nas to już 40 cykl leci...

Ostatnia edycja:
Edyta,

Pamiętasz ja też mówiłam, że.będę na szarym końcu, a jestem w październiku ;) i tobie z Lux tez się zaraz uda. Jak nie listopad to grudzień, taki gwiazdkowy prezent mi się zawsze marzył ;)

Może za 3 razem nam się uda wbić w grudzień :D

Tak bardzo bym chciala zeby sie udalo ,moja cala trojeczka byla rodzona w zime i zaden mi nie choruje dlatego tez bym chciala zalapac sie z porodem na pore zimowa achhhhhh te marzenia :zawstydzona/y:

ewel to za jakieś 2 tygodnie pewnie dołączysz do żygaczek heh :P ja już miewam dni w których czasaaami nie odczuwam mdłosci heh da sie już obiad ugotować czy iść na zakupki, ale w 6-9tyg masakra ehh...teraz mnie zachcianki dopadają, wczoraj śledzie robiłam w słoik żeby mieć na zapas a dzisiaj garnek bigosu nagotowałam :D

reklama
ewel to za jakieś 2 tygodnie pewnie dołączysz do żygaczek heh :P ja już miewam dni w których czasaaami nie odczuwam mdłosci heh da sie już obiad ugotować czy iść na zakupki, ale w 6-9tyg masakra ehh...teraz mnie zachcianki dopadają, wczoraj śledzie robiłam w słoik żeby mieć na zapas a dzisiaj garnek bigosu nagotowałam :D

To ja Ci kochana zazdroszczę, bo wcześniej miałaś mdłości niż ja ale już masz względny spokój, a ja dalej wieczorami się mecze. Ciekawe kiedy ustapia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry