• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Natalia nie wiem ale jak bylam w ciazy ostatnio to do 8 tyg nie mialam mdlosci wiec moze i teraz nie bede miala. Moja siostra w obu ciazach tez ich nie miala. Narazie to spac mi sie chce he i nie mam sily dzis na nic:) ale to z wrazen i emocji

Lux Ty nie mow tak bedziesz zaraz miala 2 kreseczki zobaczysz i Edytka tez:-)))

Pisałam do mojego, że mamy termin na 26.10 a on mi napisał, że mam rodzic albo 22 - urodziny mojego taty, albo 1.11 :D zglupial no ;)

Z Gucią tak samo gadał, że urodze 1 kwietnia wszak lekarz o pustym jaju gadał :/ no i 1 akcja się zaczęła bo dostałam regularnych skurczy, ale przez pewną sytuacje wszystko mi przeszło. I w końcu trzeba było wywoływać ;)

no ja miałam mega wcześnie bo ja od 5 tyg już miałam momentami mdłości a od 6 tyg to już z wymiotami, teraz to najgorzej jest rano ale po zjedzeniu już da sie żyć, a moja koleżanka dopiero ok 10tyg miała mdłości a przeszły jej wymioty dopiero po 16tyg i też mi mówiła że ja mam mega wcześnie i że pewnie bede sie męczyła do tego 16tyg ale nie, już jest znośnie :)

Ja miałam gdzieś od 8 tygodnia, z wymiotami najgorzej kolo 10-12 tygodnia teraz mnie mdli ale już trochę mniej i nie wymiotuje. Ja z kolei mam nasilenie wieczorem, rano jest wszystko ok, jestem pełna energii i wigoru, ale po południu się zaczyna ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry