• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Agnes no ja czasami też mam taki jakby drugi rzut wieczorny, i co 2-3 dni mam takie dni że jestem bez sił totalnie, tylko pod kocyk sie schować, zasypiam teraz ok 20 30 heh i śpie do 7 00 takie nowe hobby :P a moj M tylko chodzi zagląda i dopytuje kiedy mi ten brzuch urośnie heh on nadal jakby nie może uwierzyć że to już, bo ja sie inaczej zachowuje, marudze z jedzeniem, zasypiam w sekunde ale on wizualnie zmian nie widzi i sie niecierpliwi :) no poza biustem, bo tu akurat rozrost nastąpił momentalny

Kamilove- właśnie widzę, że masz podobny termin jak ja miałam z Kasią. Nawet fajna pora na rodzenie. Chociaż chyba wiosna lepsza :p ale to niech mama wiosennego dzieciaczka się wypowie.

Ja z córką nie miałam żadnych dolegliwości. Czułam się rewelacyjnie. Teraz po takim czasie starań to mogłabym rzygać 30x dziennie i nawet złego słowa bym nie powiedziała :(

Ładnie nam wygląda lista na pierwszej stronie. Ewel jeszcxe raz grstulache. Lux ostatnia to zostane ja :)
Enej pisałam ci wczoraj pw odnośnie tego wykresu ale mam jakieś problemy z netem albo z bb bo cały dzień chciałam wejść a teraz tylko wybiórczo mogę przeczytać ;/
Kami gratuluję, dzidzia rośnie :)
@ dzisiaj piąty dzień a nie mam plamienia tylko lekkie krwawienie i nadal żywa krwią. A zawsze ostatni dzień to plamienie brunatne. Nie wiem już o co chodzi ;/

Hejo!

Lux ,malinka - Nie poddawać się mi tu ! Jaki koniec listy!!! W końcu i wy zobaczyć ie upragnione 2 kreski.. I to w najmniej spodziewanym momencie!!!

Ewel gratuluje !!! 2 kreska jak sie patrzy ! Piękna! Życzę pomyślnych 9 miesięcy!

Kami- piękne malenstwo !! Teraz tylko do przodu.

Enej - a może lepiej beta? Ja jutro testuje.... O ile dziś @ nie przyjdzie.

Edyta - a u ciebie dalej żadnych objawów @ ???

Gaga- ginekolog nie zapisal ci zadnych tabletek na wywolanie @ skoro na pewno jeszcze nie jestes w ciazy???

Lady - jeszcze troszkę i będziesz wyczekiwac pierwszych kopniaczkow! Super!

U mnie nadal cisza... Mimo ze mam wrażenie ze z tego cyklu nic nie będzie... To wiecznie chce mi się spać... W sumie jestem już w terminie @ a mnie nie ciągnie na słodkie... A zawsze 2-3 dni przed takie ciągoty miałam ze szok... Nawet mój ukochany sticky toffie pudding w szafce od kilku dni... A ja go nie ruszylam. Lekkie bóle podbrzusza tam gdzie macica i ciągnięcia ehhhh :( zobaczymy jutro co test wykaże.

Miłego popołudnia życzę kobietki!!!"

Witam.

ewel wielkie GRATULACJE :tak::tak::tak:, temu Cie tak szybko dodałam, bo uwielbiam takie wiadomości. Ja nie mogę się starać, to przynajmniej ciesze się Waszymi II kreseczkami.

Czytałam, ze pisałyście, która będzie ostatnia na liście z II kreseczkami, ale mam dla Was dobra wiadomość, bo będę to na pewno JA :tak: jeżeli w ogóle będę...:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry