• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
To ja widzę.najdłuższa z was stażem bo 41 cykl juz się staramy :( powoli tracę nadzieje i godze się z myślą, że być może faktycznie Kasia będzie jedynaczką jak in vitro skutku nie przyniesie bo w powodzenia stymulacji juz nie wierzę:cry: A i we wrzesniu będę miała 25lat :)

Luxi- jak dziś sytuacja z teściową? :) moja sie obraziła i dziś dzwoniła do Kasi popołudniu i nawet nie chciała z nami rozmawiać :) ludzie naprawdę lubią sobie problemy wynajdowac :/

Malinka ja swojej tesciowej nie widziałam dziś na oczy. W ogole już drugi tydzień nie gadam zbytnio z nią. Jak tam idę to do Tomka siostrzenicy. Szwagierka też focha jakiegoś ma na mnie, bo nic o staraniach jej nie mówię i nawet nie weszła dziś a ma wolne. A Twoja teściowa zachowała się skandalicznie :-/

Luxi- wolę tak niż wysłuchiwać jej żali ;) lub by mąż miał słuchać, że Alina to nie taka, że źle małą wychowuje, że słabo domem się zajmuje itd. Stała litania polecialaby jak nic:) a tak to chociaż dzień na złapanie oddechu. Szwagierka twoja tez niepoważna :( szkoda, że tacy ludzie nie myślą, że sprawiają komuś przykrość.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry