• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Julka zrób test jak dziewczyny radzą. Nazywa się flossman czy jakiś tak.
Czy to normalne żeby mnie tak brzuch bolał? Plamienia brak. W sumie to były raptem 2-3 kropki brązowego czegoś. Ale brzuch mnie bardzo boli

Julka a moze one nie wychodza bez powodu tylko masz biochemiczne jajeczko sie zapladnia ale nie potrafi zagniezdzic i zostaje wydalone wraz z kewia. Ja pytalam lekarza o te cienie i on mi powiedzial ze cien zawsze swiadczy o ciazy chyba ze bierzesz leki z hormonem ludzkim albo masz stare testy . jesli jajexzko nie da rady sie zagniezdIc no to beta nie rosnie niestety ale to nie oznacza ze ty nie zachodzisz w ciaze. Dlatego mowi sie ze zagniezdzanie moze trwac od 7 do 12 dni wiec jesli mialas pozna owu i u ciebie dluzej sie zagniezdza to po 12 od tego jak wydawalo ci sie ze mialas owu beta wujdzie 0,1 i teraz trzymac kciuki zeby udalo sie jajeczkowi zagniezdzic i beta bedzie rosla a jak dostaniesz miesiaczke to koniecznie powiedz o tych testach lekarzowi moze cos namto poradzi. Mam nadzieje ze jak jutro lub w sobote zrobisz bete to juz bedzie powyzej :-)

Julka zrób test jak dziewczyny radzą. Nazywa się flossman czy jakiś tak.
Czy to normalne żeby mnie tak brzuch bolał? Plamienia brak. W sumie to były raptem 2-3 kropki brązowego czegoś. Ale brzuch mnie bardzo boli

Enej nie powinien cie bardzo bolec ewentualnie jak na miesiaczke. Wez nospe i sie poloz. Moze uda ci sie jutro isc prywatnie do ginekologa, bo z tego co mi sie wydaje mowilas ze twoj lek teraz nie ma terminow.

Cześć dziewczyny! Długo niepisałam nic ale to nie znaczy że was nieczytałam :) Gratuluje II i trzymam kciuki za testujące w tym cyklu :)

Dziś mam śluz teraz od ostatniej @ co 2-3 dni staramy się począć rodzeństwo naszej córci dziś wypada ten dzień gdzie znowu będziemy próbować :)
mam w telefonie od kilku miesięcy kalendarz womanLog i wychodzi na to że mam teraz dni płodne więc najlepszy czas na ->o sexik :D

Witam nowe koleżanki :) od poniedziałku mam tydzień urlopu wkońcu będe na bieżąco :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry