reklama

Staraczki 2015 : )

Kasik tak powiedział ale jak tak teraz myśle o tym to ja taką niska wagę mam już minimum pół roku albo więcej a z koleji od tych wojen z teściami ja praktycznie całe dnie spędzałam w pokoju bo z nimi już nie gadam, czasem mój mnie gdzieś zawiózł na cały dzień i tak myślę, że może zasiedziałam :(

Teraz jak prace dostaniesz to sie rozruszasz :) na która idziesz dzisiaj?

reklama
Kasik w koncu bo w tym domu ogłupieć można :/ ale powoli coraz lepiej teraz praca, nie długo przeprowadzka a wtedy to juz życ nie umierać :)
dzisiaj jadę na 10

Aha :) no to świetnie. My planujemy rozpocząc budowę w tym roku. Jestesmy na etapie załatwiania warunkow zabudowy :) troche sie obawiam tej budowy.. ja cale życie w mieście w bloku mieszkalam, a moj z kolei od małego na wsi w domu.. a teraz przyjdzie mi sie przenieść na wieś do domku - nie wiem czy bede sie umiala odnaleźć.. aczkolwiel marzy mi sie domek, piękny ogródek itp :)

Sobotni poranek, a wy już produkujecie zamiast się wysypiać;) ja jeszcze z Kasią w łóżku leżę i narazie jakoś wstać mi się nie chce. Ale zaraz będę musiała bo trzeba zrobić śniadanko i porządki. Po południu przyjeżdża do nas koleżanka z córką wiec jakieś ciasto musze ukrecic by było co do kawy podać:)
Gaga- kciuki za dzień próbny.
Luxi- a tobie udanego przyjęcia imieninowego :*
Nie wiem czy jeszcze uda mi się zajrzeć w ten weekend wiec życzę wam dużo odpoczynku i pozytywnej energii na przyszły tydzień:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry