reklama

Staraczki 2015 : )

Lady,

A mam i słabo ja prowadzę, a ty tez masz taką? :) ale kurcze ja mam nieudostepniona wiec nie wiem jak ja się znalazłam w tych kalendarzach ;)

Jak będę na lapku to wyślę bo z tele to to wszystko potem jest zamazane oi nic nie widać, a nie umiem inaczej.

reklama
No mam i staram się prowadzić, bo później przed wizytą u lekarza mam spore ułatwienie :-)
Serio, ja cie tam widziałam ale raz i przez chwile i nie zdążyłam cie dodać do przyjaciółek żeby cię moc podglądać ;-)

Malinka trzymam & za cykl
Kasik ja bede miec do owa szklarnie tylko nasion nie mam kiedy kupic :p
Lux ja tez o tym słyszałam i chciałam skorzystać ale nie mam takiej mozliwosci niestety:(
Ewel super :)
Kasik ja tez z łódzkiego :)
Dziewczyny taki katar mnie dopadł ze masakra, ja weekend wolny. Musze zrobic pare rzeczy w domu i powinnam jechac do ojca. Moja mama ciagle pyta czy wszystko ok i mam wyzuty sumienia ze ja klame ;(

reklama
Wróciłam od lekarza:)
Zestaw badań do zrobienia mam. Ale jestem zadowolona bo powiedział że z "maluszkiem" wszystko dobrze. Mój pęcherzyk ma 2mm. Dostałam zdjęcie bąbelka. Zbadał mi piersi. Wszystko wytłumaczył. Dał nr tel do siebie, żeby dzwonić w razie pytań. Mimo że pierwszy raz w życiu jestem w tej klinice to czuję się super poważnie potraktowana. Następną wizytę wyznaczył za 4 tyg. a jakby się coś działo to dzwonić i przyjmie mnie w innej. Plamienia powiedział w tak wczesnej ciąży są normalne. Bóle brzucha też. Bo macica ciągnie mnie za swoje więzadła i tak ma być:tak:
Jestem szczęśliwa:)
I u fryzjera też byłam;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry