majdaczek14
Fanka BB :)
Mam dzisiaj z koleżanką wizytę u naszego księdza proboszcza w sprawach Komunii, trzymajcie kciuki, bo nie za bardzo lubię z nim rozmawiać 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja też ostatnio stwierdziłam z moją bratową, że czym człowiek starszy, tym więcej dolegliwości, dlatego zaczęłam biegać i ćwiczyć, od razu mi lepiej :-)Ja do 20:00 będę kwitnąć. W sklepie pracujesz?
kasik90 dziękuje bardzoJa też ostatnio stwierdziłam z moją bratową, że czym człowiek starszy, tym więcej dolegliwości, dlatego zaczęłam biegać i ćwiczyć, od razu mi lepiej :-)
Zmykam dziewczyny, bo jeszcze tyle roboty przede mną, a Ja siedzę przed laptopemi jak wrócę, to ma być dużo II kreseczek, bo nie mam co na listę wpisywać
![]()
kasik90 dziękuje bardzoJa też ostatnio stwierdziłam z moją bratową, że czym człowiek starszy, tym więcej dolegliwości, dlatego zaczęłam biegać i ćwiczyć, od razu mi lepiej :-)
Zmykam dziewczyny, bo jeszcze tyle roboty przede mną, a Ja siedzę przed laptopemi jak wrócę, to ma być dużo II kreseczek, bo nie mam co na listę wpisywać
![]()
Też muszę się za siebie wziąćno to papa, też się zbieram i lecem do pracy
jak będzie taki zapiernicz jak wczoraj to pewnie nie będę miała opcji zajrzeć i dopiero wieczorem ponadrabiam. baaaj
![]()
miłego dnia kochane![]()