reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
kasik90 dziękuje bardzo :tak: Ja też ostatnio stwierdziłam z moją bratową, że czym człowiek starszy, tym więcej dolegliwości, dlatego zaczęłam biegać i ćwiczyć, od razu mi lepiej :-)
Zmykam dziewczyny, bo jeszcze tyle roboty przede mną, a Ja siedzę przed laptopem :) i jak wrócę, to ma być dużo II kreseczek, bo nie mam co na listę wpisywać :)

Ja pół roku temu swoje wesele na sali OSP miałam.. z kucharką, orkiestrą itp. wszystko na naszej głowie było.. nasza lista zakupów przypominała niekończąca się rolke papieru :D też miałam wrażenie, że im więcej kupowaliśmy tym ona się bardziej wydłużała zamiast skracać. A ile potem jedzenia zostało... oO jakiś schab to jeszcze teraz odmrażaliśmy nawet teraz na wielkanoc :D

kasik90 dziękuje bardzo :tak: Ja też ostatnio stwierdziłam z moją bratową, że czym człowiek starszy, tym więcej dolegliwości, dlatego zaczęłam biegać i ćwiczyć, od razu mi lepiej :-)
Zmykam dziewczyny, bo jeszcze tyle roboty przede mną, a Ja siedzę przed laptopem :) i jak wrócę, to ma być dużo II kreseczek, bo nie mam co na listę wpisywać :)

ja po silowni też czuje się zdecydowanie lepiej. Pelna energii i chęci do życia.
Bez silki chodze Zmeczona i śpiąca

Też muszę się za siebie wziąć :D no to papa, też się zbieram i lecem do pracy :) jak będzie taki zapiernicz jak wczoraj to pewnie nie będę miała opcji zajrzeć i dopiero wieczorem ponadrabiam. baaaj ;)

miłego dnia kochane :)

reklama
Ja mam 4 rodzeństwa z czego ostatni to blizniacy :)
M ma tylko siostrę.
U nas zawsze było wesoło i głośno :)
Sama chciałabym mieć trójkę jeśli będzie mnie stać i będzie mi to dane :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry